Granny Smith

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
639 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Granny Smithelması ile mahallenizde özgürce koşun ve yaşlı kadın ile mahallenizdeki casusu kovalayın.

Oyun Grany Smith elmasını çok seven yaşlı bir kadın ile ilgili. Fakat bir gün bu yaşlı kadının bahçesinden hırsız elma çalıyor. Yaşlı kadın hırsızı fark ediyor ve kovalamaya başlıyor. İşte yaşlı kadının hikayesi böyle başlıyor. Siz kovalıyorsunuz hırsızı yakalamaya çalışıyorsunuz. Yalnız hırsızı kovalarken işiniz hiç kolay değil. Sizin takılmanız için koyulmuş engelleyi aşmanız gerekiyor. Bu engeller oyunu oldukça zor bir hale getiriyor.

Hırsızı kovalrken 4 farklı seviye ve 57 farklı bölümden geçiyorsunuz. Her biri ayrı eğlenceli olan bu bölümler size vaktin nasıl geçtiğini unutturacak. Oldukça akıcı ve güzel bir grafiğe sahip olan oyun Granny Smith, ücretli olarak satılıyor. Yaklaşık 4,45 TL'lik bir ücreti ödedikten sonra oyunun tamamını sorunsuz bir şekilde oynayaibliyorsunuz. Oyunda hırsızı kovalarken paralar toplamanız gerekiyor. Topladığınız bu paralar ile kendinizi daha güvene abailmek için çeşitli kask ve envanterler alıyorsunuz.

3 boyutlu olan Granny Smiht'i hem Android tabletinizden, hem de Andoid telefonunuzdan rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Android sistemler için fazla bir özellik istemeyen bu oyunu hem siz hem de çocuklarınız büyük keyifle oynayacak.

Uğur Sağlam

Granny Smith

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Granny Smith, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sidescroller oyunu.

Granny Smith, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir sidescroller olarak ön plana çıkıyor. Eğlenceli oyun atmosferi, gelişmiş fizik motoru ve detaylarla zenginleştirilmiş oyun yapısı ile Granny Smith, mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Oyunda ilginç bir konuya yer veriliyor. Yaşını başını almış bir teyzemiz olan Mrs. Smith'in en sevdiği şey elmalarıdır. Huzurlu çiftliğinde yaşarken beklenmedik bir şekilde elmalarına hırsız dadanır. Bu durumda Mrs. Smith'e yapacak tek bir şey kalır o da hırsızda önce tüm elmaları toplamak!

Hemen patenlerini giyen Mrs. Smith, hırsızın önünden giderek elmaları toplamaya başlar. Tam da bu noktada devreye biz giriyor ve teyzemizin kontrolünü ele alıyoruz. Yolculuğumuz esnasında birçok tehlike ile yüzleşmemiz gerekiyor. Karşımıza çıkan engelleri tek tek aşmalı ve bölümlere yerleştirilmiş olan elmaları toplamalıyız. Ne kadar fazla elma toplarsak o kadar iyi. Bıraktığımız her elma hırsız tarafından ele geçiriliyor.

Oyunda hayranlık uyandıran bir fizik motoruna yer verilmiş. Düşme, çarpma ve kırılma efektleri mükemmel bir şekilde ekrana yansıtılıyor. Buna bir de gelişmiş üç boyutlu grafikler eklenince ortaya görsel yönden tatmin edici bir oyun çıkıyor. Açıkçası Granny Smith'i oynarken epey keyif aldığımızı söyleyebilirim.

Eğer siz de sidescroller tarzı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Granny Smith'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grandpa & Granny 4 Online APK

    Grandpa & Granny 4 Online APK, arkadaşlarınızla çok oyunulu bir şekilde oynayabileceğiniz korku oyunudur.
  • Granny APK

    Granny APK, sizi eve hapseden kadından kurtulmaya çalıştığınız bir korku oyunudur.
  • Gangster Granny 2: Madness

    Gangster Granny 2: Madness ilginç bir aksiyon oyunudur
  • Evil Granny 5 APK

    Toplamda iki seviye bulunan Evil Granny 5 APK'da, sizi kovalayan büyükanneniz ve büyükbabanızdan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Granny 3 APK

    Granny 3 APK Android korku oyunları arasında oldukça popüler. Korku oyununda büyükanne ve büyükbabanın evinden kaçmaya çalışıyorsunuz. 5 gününüz var!
  • Granny Chapter Two APK

    Granny Chapter Two APK, Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilir popüler korku gerilim oyunu Granny'nin ikinci bölümü.
  • Granny’s Farm

    Kendi çiftliğimizi yok etmeye çalışacağız.
  • Granny Legend

    Farklı karakterler ve silahlar kullanarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.