Gravity Caves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Gravity Caves, yerçekimini değiştirerek ilerlemeye çalıştığınız zorlu bir Android oyunu.

Gravity Caves, yerçekimini değiştirerek ilerlediğimiz refleks oyunları arasında. Uzun süreli oynamada sinirleri alt üst eden oyun vaktin geçmek bilmediği durumlarda açıp oynanmak üzere tasarlanmış ve tek parmakla rahat oynanış sunduğundan mekan fark etmeksizin oynanabilecek bir mobil oyun.

Sürekli karakterimizi döndürerek hızımızı kesmeden koşarak ilerlediğimiz oyunda engelleri aşmak için bir kez dokunarak platformun üstünden veya altından devam ediyoruz. Yol aldıkça tabii ki engellerin sıklığı da artıyor ve engeli çok öncesinden görüp kendimizi hazırlamamız gerekiyor.

Oyun sonsuz oynanışa sahip ancak sonsuz hakkımız yok. Öldükten sonra tekrar başlayabilmemiz için güç veren enerjileri toplamamız gerekiyor. Ayrıca değerli taşlar da yeni karakterlerin kilidini açtığından önem arz ediyor. Bir yandan tuzakları atlatıp hayatta kalmayı sürdürürken, diğer yandan değerli taşları toplamak pek te kolay olmuyor.

Erkan Calp

Gravity Caves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Gravity Caves, reflekslerinizi test eden oldukça zorlu bir iOS oyunu.

Gravity Caves, iOS cihazlarınızda vakit geçirmek amacıyla açıp oynayabileceğiniz refleks oyunu. Tüm refleks oyunları gibi zorluğunu ilk dakikalarda gösteren yapımda karakterinizi yönünü değiştirerek engelleri aşmanıza yardımcı oluyorsunuz.

Basit görsellere sahip olduğundan fazla yer kaplamayan oyun özellikle iPhone’da oynanmak üzere tasarlanmış. Engelleri aşmak için tek yapmanız gereken yerçekimini ve karakterinizin yönünü değiştirmek. Bunun için engelin olmadığı noktaya dokunmanız yeterli oluyor. Yalnız ilerledikçe engeller daha sık karşınıza çıktığından çok seri olmanız, tereddüt etmemeniz, engeli önceden görmeniz önemli.

Son hız koşturduğunuz esnada çıkan objelerden de bahsetmek istiyorum; zira bunlardan biri can verdiğinden birisi de karakterleri açtığından önem taşıyor. Yolunuza çıkan, genellikle kritik noktalardaki güç enerjilerini toplayarak canınıza can katmış oluyor, değerli taşları toplayarak ta yeni karakterleri açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Swap Gravity

    Swap Gravity ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyundur
  • Beyond Gravity

    Kaliteli grafik ve müzkleriyle göz kamaştıran Beyond Gravity, beceri ve bilim kurgu kategorilerini bir araya getiren bir oyun.
  • Gravity Switch

    Gravity Switch, Ketchapp'ın yer çekimine karşı geldiğiniz yeni Android oyunu.
  • Gravity Duck

    Gravity Duck, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, beceriye dayalı bir oyun.
  • Gravity Square!

    Gravity Square!, girintili çıkıntılı platformda bazen baş aşağı durarak ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Gravity Box

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • GRAVITY TREK

    Uzayda göktaşı yağmurundan kaçmaya çalıştığınız bu beceri oyunu klasik oyunlara daha akıcı bir kontrol getiriyor.