Groove Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Groove Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Groove Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Engelleri aşarak zorlu bölümleri geçmeye çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor.

Bağımlılık yapıcı etkiye sahip bir oyun olan Groove Cube, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Renkli atmosferi ve zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda paraları topluyor ve engellerden kaçıyorsunuz. Farklı dünyalarda geçen oyunda aşağı düşmeden ilerlemeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Oldukça kolay bir oynanışa da sahip olan Groove Cube ile arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Becerilerinizi sınayabileceğniz ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir oyun olan Groove Cube sizleri bekliyor.

Çocukların da severek oynayabileceğini düşündüğüm Groove Cube, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Türlü bulmacaları çözerek bölümlerin kilitlerini açmalı ve zorluklarla mücadele etmelisiniz. Groove Cube'yi mutlaka denemelisiniz.

Groove Cube oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Groove Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Groove Cube, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Groove Cube, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir platform oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı Groove Cube ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri/platform oyunu olan Groove Cube, farklı dünyalarda mücadele ettiğiniz bir oyundur. Renkli bir atmosferde geçen oyunda küçük bulmacaları çözmeye ve yolunuza çıkan tüm paraları toplamaya çalışıyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve tüm engellerin üstesinden gelmelisiniz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye de sahip olan Groove Cube'ü sakın kaçırmayın.

Yüksek kaliteli görsellerin ve etkileyici ses efektlerinin yer aldığı Groove Cube'ü çocuklar da rahatlıkla oynayabilir. Oyunda başarılı olmak için bulmacaları çözerek bölümlerin kilitlerini açmalı ve zorluklarla mücadele etmelisiniz. 

Groove Cube oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ESJ: Groove City

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • ZigZag Cube

    ZigZag Cube, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve çok eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Adventure Cube

    Adventure Cube, Ketchapp'ın beceri ve sabır gerektiren yeni Android oyunu.
  • Cube Jump

    Cube Jump'ta başarılı olabilmek için hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız gerekiyor.
  • Cube Jumping

    Cube Jumping, Android platformunda yerli yapım küp zıplatma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Cube Roll

    Cube Roll, küpü hareketli platformda ilerletmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Eyes Cube

    Eyes Cube, Ketchapp'ın dikkat ve hız gerektiren yeni mobil oyunu.
  • Cube Dash

    Cube Dash, gökyüzünden yağan blok yağmurlarına karşı savunma yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.