Groove Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
956 TOPLAM İNDİRME

Groove Racer, oyuncak arabalarla yarıştığınız oldukça eğlenceli bir oyundur.

Groove Racer, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur. Ufak boyutlu arabalarla yarıştığınız oyunda liderlik koltuğuna oturmak için tüm yarışları altın madalya ile tamamlamanız gerek.

Dokun, basılı tutu ve bırak mekaniği sayesinde her yaştaki kişinin rahatlıkla oynayabileceği Groove Racer’da benzersiz 16 mini araba ile yarışıyorsunuz. Tasarım harikası 80’in üzerinde pistte teke tek yarışlar gerçekleştirdiğiniz oyunda amacınız yarışları birinci tamamlayarak altın kupanın sahibi olmak. Kazandığınız her yarış sonrası yeni bir pistin kilidini açılıyor. Bu pistlerin 66’sı ücretsiz iken, premium paketle sunulan 22 özel pistte yarışmanız için satın almanız gerekiyor.

Oyunun kontrolleri basit olsa da, detaylı olarak hazırlanmış oyuncak arabaları yolda tutmak oldukça zor. Hızlanmak için ekrana basılı tutmanız, frenlemek için de parmağınızı çekmeniz gerekiyor. Parmağınızı doğru zamanda çekmezseniz, araba savruluyor ve arkanızdan son hız gelen rakibiniz sizi rahatlıkla geçebiliyor. Birden fazla tur içeren yarışlarda yakalama şansınız olsa da, tek turluk yarışlarda rakibinizi yakalamanız kolay olmuyor.

Groove Racer Özellikleri:

  • Tek parmakla basit kontrol
  • 66 ücretsiz, 22 özel pist
  • 16 eşssiz araba
  • Başarılı grafikler
  • Lider tablosu
  • Yeni pist ve arabaları içeren güncellemeler
Erkan Calp

Groove Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Groove Racer, mini arabalarla yarışlara katıldığınız ücretsiz bir oyundur.

Groove Racer, mini arabalarla yarışma imkanı tanıyan etkileyici grafik ve seslere sahip bir yarış oyunudur. Ücretsiz sunulan oyunu hem iPhone hem de iPad’inizde saatlerce oynayabilirsiniz.

Groove Racer, 21 eşsiz tasarımlı araba ve 110 farklı mekan sunan, mini arabalarla yarıştığınız oynaması son derece zevkli bir oyun. Gerek araba kontrolleri gerekse de modellemeler yönünden benzer araba yarışı oyunlarından farklılık gösteren Groove Racer oyununda rakiplerinizle birebir yarıştığınızdan bir sonraki yolu açabilmek için yarışları kesinlikle birinci tamamlamanız gerekiyor. Oyundaki temel amacınız ise tüm kupaları kazanarak adınızı en iyiler listenize yazdırmak.

Farklı kontrol mekanizmasına sahip Groove Racer oyununda tasarım harikası mini arabaları yolda tutmak oldukça zor. Arabanızla ilerlemek için tek yapmanız gereken parmağınızı ekrana basılı tutmak olsa da parmağınızı doğru zamanda çekmediğinizde arabanız spin atıyor ve kupayı rakibinize veriyorsunuz. Bazı yarışları tek turda tamamlarken, bazılarında 3 tur atmanız gerekiyor. Yarışlarda birinci gelerek farklı yollarda yarışma imkanı buluyorsunuz. Çoğu pisti yarışları kazanarak açsanız da özel yolları görmek için tek şansınız size sunulan paketi satın almak.

Güncellemelerle birlikte yeni pist ve arabalara merhaba diyeceğimiz Groove Racer, benzer araba yarışı oyunlarından oldukça farklı ve oynadıkça oynatan oyunlar kategorisinde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Paper Racer

    Paper Racer güzel bir yarış oyunudur
  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Drag Racer GT

    Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Racer Dirt 3D

    Moto Racer Dirt 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Need For Racer

    Need For Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur