GroupMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
734 TOPLAM İNDİRME
8.9 MB DOSYA BOYUTU

GroupMe kulanışlı bir grup sohbet uygulamasıdır

GroupMe kullanıcılara anlık mesajlaşma için pratik bir çözüm sunan, bunun yanında sahip olduğu zengin özelliklerle benzerlerinden ayrılan, Android işletim sistemine sahip akıllı tablet ve telefonlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir grup sohbet uygulamasıdır.

GroupMe grup sohbeti yapmayı kolay bir hale getiriyor. GroupMe sayesinde Android cihazınızın telefon rehberini kullanarak grup sohbetleri oluşturabildiğiniz gibi arkadaşlarınızın oluşturduğu grup sohbetlerine katılabiliyorsunuz. GroupMe kullanarak kişileri grup sohbetlerine kolayca davet edebiliyorsunuz; uygulama bunun için URL yöntemini kullanıyor. Grubunuza ait bir URL hazırlayan GroupMe bu URL'ye tıklayan kullanıcıları sohbetinize davet ediyor. Eğer telefon numarasını bilmediğiniz veya katılımından emin olmadığınız kullanıcıları sohbetinize yönlendirmek istiyorsanız bu yöntem oldukça kullanışlı olmaktadır.

GroupMe ile standart anlık mesajlaşma yazılımları ile gerçekleştirebildiğiniz fotoğraf paylaşma, özel mesaj gönderme, bire bir yazışma yapma gibi işlemleri gerçekleştirebilmektesiniz. GroupMe'yi benzerlerinden ayıran özellik ise uygulamayı kullanmak için bir telefon hattına ihtiyaç duymaması. Uygulamayı kullanmak için sadece internet bağlantınızın olması yeterli. Bu sayede uygulamayı tabletlerde de kullanabilmektesiniz.

GroupMe iletilere harita konumu ekleme, internet bağlantısı zaayıf olduğunda mesajları SMS ile alabilme gibi gelişmiş özelliklere de sahip.

Can Erdil Şentürk

GroupMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

GroupMe ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır

GroupMe kullanıcılara anlık mesajlaşma ihtiyacı için zengin seçenekler sunan, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir grup sohbet uygulamasıdır.

GroupMe ile arkadaşlarınızla, ailenizle veya çalışanlarınızla kolayca iletişim kurabilmektesiniz. Uygulamanın WhatsApp gibi popüler anlık mesajlaşma yazılımlarına göre en büyük avantajı çalışabilmek için sadece internet bağlantısı gerektirmesidir. Bu sayede herhangi bir telefon numarasına ihtiyaç duymadan iPad ve iPodlar üzerinde de istediğiniz gibi mesajlaşabiliyorsunuz.

GroupMe ile hem bire bir sohbetler yapabileceğiniz ve özel mesajlar gönderebileceğiniz gibi kolayca grup sohbetleri oluşturabilir ve istediğiniz kişileri bu sohbete dahil edebilirsiniz. Özellikle organizasyonlar ve plan yapma gibi durumlar için uygulamanın bu özelliğini kullanabilir, dostlarınızı veya çalışma arkadaşlarınızı koordine edebilirsiniz. Eğer yeni kişileri bu grup sohbetlerinize davet etmek isterseniz uygulama özel bir URL yaratabilir ve bu URL ile arkadaşlarınızı sohbete davet edebilirsiniz. Bu özellik özellikle telefon numarasını bilmediğiniz kişileri davet etmek istediğinizde  veya kimin sohbete katılmak istediğini bilmediğiniz durumlarda işinize yaramaktadır. 

GroupMe anlık mesajlaşma yazılımlarının standart özellikleri olan fotoğraf paylaşma ve video paylaşma gibi özelliklere de sahip. GroupMe'nin en öne çıkan özelliklerinden biri internet bağlantınızın zayıf olduğu durumlarda mesajları size SMS yoluyla iletmesi. Bu sayede sohbetten hiçbir zaman kopmuyorsunuz. GroupMe ile mesajlarınıza harita konumu eklemenizde mümkün. Bu sayede kaybolduğunuz durumlarda ıyardım alabiliyor veya yol tarif edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

GroupMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

GroupMe uygulaması ile arkadaşlarınızla, ailenizle, iş arkadaşlarınızla grup sohbetleri gerçekleştirebilirsiniz.

Microsoft tarafından geliştiriilen GroupMe, tanıdığınız kişilerle sohbet etmenin en iyi yoludur. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama ile birebir sohbetler gerçekleştirebilir, grup sohbetlerine katılabilirsiniz.

Tüm Windows Phone’lu akıllı telefonlarla uyumlu anlık mesajlaşma uygulaması GroupMe ile istediğiniz zaman istediğiniz kişilerle istediğiniz yerde sohbet etmenin keyfini sürebilirsiniz. Push ve kısa mesaj bildirimleri sayesinde hiçbir sohbeti kaçırmazsınız.

İster ailenizle, ister iş arkadaşlarınızla, isterseniz de yakın arkadaşlarınızla kısacası sadece sizin tanıdığınız kişilerle iletişime geçmenize yardımcı olan GroupMe uygulaması oldukça sade arayüze sahip. Grubunuzdaki kişilerin paylaştıkları fotoğraf ve videoları galeri bölümünden kolayca görüntüleyebilir, tek dokunuşla sohbet penceresine geçiş yapabilirsiniz.

Sohbet ekranında hareketli resim paylaşma, sohbet geçmişini temizleme, direkt mesajları saklama gibi özellikleri kullanabildiğiniz grup sohbet uygulaması GroupMe, oluşturduğunuz gruplarla etkileşime geçebileceğiniz farklı bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultratext

    Ultratext
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • MSTY

    Arkadaşlarınıza resimli ve müzikli mesajlar göndererek, daha eğlenceli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Jongla

    Jongla, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.