GroupVox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
771 TOPLAM İNDİRME

GroupVox uygulamasını kullanarak Facebook'taki arkadaşlarınıza ve gruplarınıza kolayca sesli mesajlar gönderebilirsiniz.

GroupVox uygulaması Android akıllı telefonunuzu kullanarak Facebook üzerinden kısa sesli mesajlar göndermenize olanak sağlıyor. Kısaca telsiz uygulaması olarak bahsedilen uygulama hem yüz yüze sesli mesajları hem grup sohbetlerini hem de bas konuş tarzını destekliyor.

Facebook entegrasyonu sayesinde tüm işlemler Facebook’ta yer alan arkadaşlarınızla gerçekleştirilebiliyor ve bunu yapmak için Wi-Fi ya da 3G bağlantısına sahip olmanız yeterli. Eğer internet bağlantınız mevcut değilse mesajlarınızı kaydedebilir ve daha sonra da gönderebilirsiniz. Aynı şekilde size gelen mesajları da daha sonra dinleme imkanına sahipsiniz.

Sesli mesajların yanında yazılı mesajları da destekleyen uygulama hem birebir hem de grup olarak yazılı mesaj göndermeye de imkan tanıyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulama mesaj aldığınızda bildirimler yoluyla sizi bilgilendiriyor ve böylece gelen mesajları kaçırmadan dinleyebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

GroupVox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Facebook'ta yer alan arkadaşlarınıza ve gruplara kolayca sesli mesaj gönderebilmek için GroupVox uygulamasını kullanabilirsiniz.

Facebook’un son zamanlarda geliştirdiği sesli mesaj gönderebilme özelliğini kullanmak uygulamaya girmek ve uğraşmak gerektirdiği için henüz pek tercih edilmiyor gibi görünüyor. Ancak GroupVox uygulaması iPhone, iPad ve iPod’lar için bu sorunu çözüyor ve çok hızlı bir şekilde telsiz mesajları gibi sesli mesajlar göndermenize imkan sağlıyor.

Gönderdiğiniz sesli mesajlar Facebook üzerinden alıcılara iletiliyor ve aynı zamanda grup mesajlaşmasına da imkan tanıyor. Ayrıca etkinliklere de sesli mesajlarınızı gönderebildiğiniz uygulama varolan Facebook hesabınızı direkt olarak kullanmanıza izin veriyor.

Hem SIM veri bağlantısını hem de Wi-Fi kullanarak mesaj gönderebildiğiniz GroupVox uygulamasında aldığınız mesajlarda bildirimler de mevcut durumda. Aynı zamanda yazılı mesajlarınızı da uygulama yoluyla kolayca gönderebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.