Grow Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir savunma oyunu

Grow Kingdom, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kendi krallığınızı kurup yüceltmek için mücadele ettiğiniz bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Grow Kingdom, sürükleyici etkisiyle ön plana çıkıyor. Oyunda 3 boyutlu bir dünyada kendi ordularınızı kontrol ediyor ve düşman kuvvetleri yok ederek yeni toprakların sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Kendi krallığınızı yönettiğiniz oyunda stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gerekiyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Güçlü savaşçılar yetiştirmeniz gereken oyunda yüzlerce farklı hamle kombinasyonları uygulayabiliyorsunuz. Farklı askeri birimlerin de yer aldığı oyunda farklı silahları da kullabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Grow Kingdom oyunu sizleri bekliyor.

Grow Kingdom oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Grow Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
316 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil oyun

Grow Kingdom, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevki ve eğlenceli bir savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir savunma oyunu olan Grow Kingdom, kendi ordularınızı kurup yöneterek krallığınızı kurabileceğiniz bir oyundur. Oyunda farklı askeri birimleri eğiterek ordunuzu kuruyor ve diğer oyuncularla kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Aksiyon ve macera dolu atmosferiyle de ön plana çıkan Grow Kingdom oyunu tamamen 3 boyutlu bir arenada geçiyor. Kaliteli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken Grow Kingdom, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Güçlü savaşçılar yetiştirmeniz gereken oyunda yüzlerce farklı hamle kombinasyonları uygulayabiliyorsunuz. 

Grow Kingdom oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Greek Warriors

    Çöp adamlar savaşıyor!
  • Kingdom Rush Frontiers APK

    Kingdom Rush Frontiers APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir ödüllü online kule savunma oyunu.
  • Grow Empire Rome APK

    Grow Empire Rome APK, imparatorluk kurma ve yönetme oyunlarını sevenler için kule savunma ve savaş strateji oyunu.
  • Kingdom Rush Vengeance APK

    Kingdom Rush Vengeance APK, çizgi film stili görsellere sahip kule savunma oyunu. Android kule savunma oyunu internetsiz oynanabiliyor.
  • Grow Castle APK

    Grow Castle APK Android oyununda minik askerlerinizi toplayın ve kulenizi savunun. Dalga dalga gelen düşmanlara karşı tek savunmanız bu!
  • Kingdom Rush APK

    Kingdom Rush APK, Android platformunda ödüllü kule savunma oyunu olarak yerini alıyor.
  • Defense of Fortune 2

    Defense of Fortune 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kule savunma oyunu.
  • LIL' KINGDOM

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.