GT Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.8/5 ZİYARETÇİ
98,808 TOPLAM İNDİRME
1.14 GB DOSYA BOYUTU

GT Racing 2 gerçekçiliği ile öne çıkan bir yarış oyunudur.

Asphalt 8 gibi başarılı yarış oyunlarıyla tanınan mobil oyun geliştiricisi Gameloft bir diğer yarış oyunu GT Racing 2'yi Android ve iOS akıllı telefon ve tabletlerin ardından Windows 8.1 işletim sistemini kullanan bilgisayarlar ve tabletler için de yayınladı. Sürükleyici yarış atmosferi ile milyonlarca adet kopya satan başarılı yapım, şu sıralar deli gibi oynanmaya devam ediliyor. 

GT Racing 2 Özellikleri

  • Birbirinden farklı araç modelleri,
  • Rekabet dolu yarış ortamı,
  • Yeni fizik motoru,
  • En gerçekçi araç dinamikleri,
  • Farklı yarış modları,
  • Hava değişim döngüleri,
  • 13 farklı pist,
  • 67 farklı lisanslı otomobil,

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz GT Racing 2 Gameloft'un geliştirdiği Asphalt 8'den gerçekçiliği ile ayrılan bir oyun. GT Racing 2'de gerçek lisanlı arabaları kullanabilirken oyunun fizik motoru bize gerçeğe çok yakın bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Bunun yanında oyunun grafiklerinde de gerçekçiliği pekiştirecek öğeler mevcut.

GT Racing 2'de 30'un üzerinde otomobil üreticisinin geliştirdiği 67 hız canavarını yarışlarda kontrol edebiliyoruz. Oyunda Ferrari, Ford, Mercedes-Benz, Audi, Nissan, Dodge ve daha birçok farklı üreticinin araçları yer almakta. Kazanacağımız yarışlar ve toplayacağımız ödüllerle yeni araçları satın alabilmekteyiz.

13 farklı yarış pistine yer veren GT Racing 2 bize oyunu hem tek kişilik hem de diğer oyunculara karşı oynama imkanı veriyor. Oyunda farklı oyun modları da bulunmakta ve bu sayede oyunculara sunulan içerik zenginleştirilmekte.

GT Racing 2 sersinin bir önceki oyununa göre önemli geliştirmelere sahip. Bir önceki oyunlarda yer alan yarışlar arası tamir süreleri ve onarım masrafları oyundan kaldırılmış. Böylece yarışlara kesintisiz olarak devam edebiliyoruz.

GT Racing 2'de aracımızı kokpit kamerası ile de kontrol edebiliyoruz. Araçların kokpitleri de gerçeğe uygun olarak oyuna aktarılmış. Oyunda farklı hava şartları ve günün değişik saatleri grafik motoru sayesinde GT Racing 2'de gerçekçi bir şekilde yer alıyor.

Eğer üst kalite gerçekçi bir yarış oyunu oynamak isterseniz GT Racing 2'yi kesinlikle denemelisiniz.

GT Racing 2 İndir

Windows platformu için Microsoft Store üzerinde lansmana çıkan GT Racing 2, bünyesinde bulundurduğu birbirinden farklı lisanslı araçlar ile milyonlarca oyuncuya ulaştı. Ülkemizde de oldukça popüler olan yapım, başarılı yapısı ile oyunculara gerçekçi bir yarış simülasyonu sunuyor.

Can Erdil Şentürk

GT Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22,352 TOPLAM İNDİRME
978 MB DOSYA BOYUTU

GT Racing 2 Android'in en gerçekçi araba yarışı oyunlarından biridir

Asphalt 8 ile mobil oyun piyasasındaki kalitesini kanıtlayan Gameloft'un yeni bombası GT Racing 2 yayınlandı!

En üst düzey gerçekçiliği yaşatmayı hedefleyen bir yarış oyunu olan GT Racing 2: The Real Car Experience serinin bir önceki oyunundan çok daha geniş bir içeriği gelişmiş teknolojik özelliklerle bizlere sunmakta. Ücretsiz olarak indirilip oynanabilen bir Android oyunu olan GT Racing 2 bize Ferrari, Mercedes-Benz, Audi, Ford, Dodge, Nissan gibi markaların toplamda 67 adet lisanlı rüya arabasını 13 farklı yarış pistinde yarıştırabilme imkanı tanıyor. Oyun tek kişilik veya çok oyunculu olarak oynanabilirken birçok ödüllü etkinlik bizleri beklemekte.

GT Racing 2 en üst düzey grafik kalitesini gerçekçi fizik hesaplamalarıyla buluşturmaktadır. Oyunda araba modellemelerinin detaylarının yanında yüksek kalite pist tasarımları göz doldurmakta. GT Racing 2'de artık 4 farklı hava durumu ve günün farklı zaman dilimleri oyuna birebir yansıtılıyor.

GT Racing 2 4 farklı kamera açısıyla oynanabilmekte. Arabaların kokpit kamerası da bu kamera seçenekleri arasında yer alıyor ve kokpitin bütün detaylarını yansıtıyor. GT Racing 2'de oyuncuları sevindirecek bir başka gelişme tamir sürelerinin ve masraflarının oyundan çıkarılması olacak. Artık yarışabilmek için arabamızın tamir olmasını beklememize gerek yok.

Farklı oyun modlarıyla yarış deneyimini zenginleştiren GT Racing 2 eğer araba yarışı oyunlarını ve gerçekçiliği seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir Android oyunudur.

Oyun hakkında fikir sahibi olabilmek için oynanış görüntüleri de içeren videoyu izleyebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

GT Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39,993 TOPLAM İNDİRME

GT Racing 2 Gameloft'un yeni yarış oyunudur

Mobil oyunları ile en üst düzey kaliteyi kullanıcılara sunan Gameloft'un GT Racing serisinin yeni oyunu GT Racing 2 çıkış yaptı!

Alanındaki en iyi yarış oyunu olmaya aday GT Racing 2: The Real Car Experience gerçek yarış tecrübesini dünyanın en prestijli arabalarıyla yaşamamıza olanak sağlayan ücretsiz bir iOS oyunudur.

Hem tek kişilik, hem de çok oyunculu olarak oynanabilen GT Racing 2: The Real Car Experience, yine farklı bir Gameloft oyunu olan Asphalt 8'deki grafikleri bir üst seviyeye taşımaktadır. Oyunda yüksek kalite araba modellemeleri ve pist tasarımlarının yanında günün farklı zamanları ve farklı hava koşulları oldukça iyi bir şekilde oyuna yansıtılmaktadır. 4 farklı hava durumunun yer aldığı oyunda ışık efektleri de oldukça kalitelidir.

GT Racing 2: The Real Car Experience serinin bir önceki oyunundan çok daha fazla sayıdaki arabayı bizlere sunuyor. Ford, Nissan, Ferrari, Mercedes-Benz, Dodge, Audi ve daha birçok markadan 67 adet lisanslı gerçek arabanın yer aldığı oyunda 13 farklı yarış pistinde asfaltın tozunu attırabiliyoruz. Farklı oyun modlarına dağıtılmış çok sayıda yarışın yanında birçok ödüllü etkinlik oyunda bizleri bekliyor.

GT Racing 2: The Real Car Experience'da oyun severlerin hoşuna gidecek bir özellik tamir sürelerinin ve masraflarının oyundan tamamen kaldırılması olacak. Artık yarış yapabilmek için beklememize gerek kalmayacak. Oyunun yenilenen fizik motoru en üst seviyede gerçekçiliği sunuyor ve arabamızı 4 farklı kamera açısından biriyle kontrol edebiliyoruz.

Eğer iPhone veya iPad'inizde oynamak için kaliteli ve gerçekçi bir araba yarışı oyunu arıyorsanız GT Racing 2'yi kesinlikle iOS cihazınıza indirmelisiniz.

Oyun hakkında daha net fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdaki oynanış görüntüleri de içeren videoyu izleyebilirsiniz:

 

Can Erdil Şentürk

GT Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,901 TOPLAM İNDİRME
966 MB DOSYA BOYUTU

GT Racing 2, Gameloft tarafından sunulan ve ücretsiz olarak oynanabilen popüler araba yarışı oyunudur.

GT Racing 2: The Real Car Experience, dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan oldukça popüler araba yarışı oyunudur. İster arkadaşlarınızla veya isterseniz de dünyanın dört köşesindeki en iyi araba yarışçılarıyla kapışma fırsatı. Tozu dumana katmaya hazır mısınız?

Hem ücretsiz olması hem de gerçek sürüş keyfini yansıtması sebebiyle dünyanın en çok oynanan araba yarışları arasında kendine yer bulan GT Racing 2, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz harika ötesi bir yarış oyunu.

Aralarında Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi ve Ford’un da bulunduğu 30’un üzerinde lisanslı araba ile Laguna Seca da dahil 13 pistte yarışma imkanı buluyoruz. Teke tek kapışma, devirme, geçiş ve klasik yarışı da içeren 1000’den fazla etkinlikte yer alma şansı. Üstelik haftalık olarak düzenlenen yarışlara katılarak yeni bir ücretsiz arabanın sahibi olabilirsiniz.
Grafikleri kadar gerçeğe yakın fizik motoru ile de dikkat çeken GT Racing 2’de her zaman günlük güneşlik yarışlar gerçekleşmiyor. Kimi zaman gündüz kimi zaman da gece yarışlarında sürpriz yaşamamak için her türlü hava koşuluna karşı hazırlıklı olun. Sizi yarışa dahil eden iç kamera dahil 4 farklı kamera açısından dilediğinizi seçerek yarışın keyfini sürün.

Gameloft tarafından geliştirilen, grafikleri, oynanışı ve atmosferi ile ortalığı kasıp kavuran GT Racing 2’ye varsayılan oyunlarınız arasında kesinlikle yer vermelisiniz.

GT Racing 2 Özellikleri:

  • Tamamı lisanslı 67 spor araba ve 13 pist
  • Farklı yarış seçenekleri ile 1000’in üzerinde etkinlik
  • Her hafta 28 yeni meydan okuma
  • Etkileyici fizik motoru
  • İç kamera dahil 4 farklı kamera açısı
  • Değişik saatler ve hava koşulları
  • Tek ve çok oyunculu mod

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Racing 2

    Offroad Racing 2, fizik tabanlı oynanışa sahip oldukça popüler bir yarış oyunudur.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Nano Racing

    Oyunculara minyatür bir dünyayı keşfetme fırsatı verecek olan Nano Racing 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.
  • All-Star Fruit Racing

    All-Star Fruit Racing güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • RaceRoom Racing Experience

    RaceRoom Racing Experience oldukça gerçekçi bir yarış simülasyonudur