GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,261 TOPLAM İNDİRME

GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu ücretsiz bir GTA 5 modudur

NOT: GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu resmi bir GTA 5 modu değildir. Bu nedenle bu modu kullanmanız eğer GTA 5'in orijinal versiyonuna sahipseniz oyun sunucularından banlanmanıza neden olabilir. GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu'nun kullanımından oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk kullanıcıya aittir. GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu'nu yüklemeden önce oyun dosyalarınızı yedeklemenizi tavsiye ederiz.

GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu eğer GTA 5'i farklı bir şekilde oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir GTA 5 modu.

GTA 5'e ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz bu mod ile oyundaki kahramanınızın görünümünü Tomb Raider oyunlarının yıldızı Lara Croft ile değiştirebiliyorsunuz ve Los Santos'ta Lara Croft ile birlikte maceraya atabiliyorsunuz.

Video oyun tarihinin en eski aksiyon oyunu yıldızlarından olan Lara Croft sayısız oyununda farklı kostümlerle karşımıza çıkmıştı. İşte bu mod ile birlikte Lara Croft'un farklı oyunlarda giydiği farklı kostümler GTA 5'e taşınıyor. GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu'nu yüklemek için Open IV Package Installer mod yükleme aracını kullanarak indireceğiniz arşiv dosyasının içindeki dosyaları GTA 5 dosyalarıyla değiştirmeniz gerekiyor. Bu işi yapmadan önce değiştireceğiniz dosyaları yedeklemenizi tavsiye ediyoruz. Hangi dosyaları değiştireceğinizi arşiv dosyasının içerisindeki installation!.txt dosyalarından öğrenebilirsiniz. 

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lara Croft: Tomb Raider 3D Screensaver 1.0

    Güzeller güzeli Angelina Jolie'nin Tomb Raider filmindeki Lara Croft rolünün ekran koruyucusu
  • Tomb Raider 1-3 Remastered

    Lara Croft'un tekrardan başrolde olduğu Tomb Raider 1-3 Remastered koleksiyonu, optimize edilmiş grafikleri ve gizli seviyeleriyle karşımıza çıkıyor.
  • Tomb Raider: Anniversary Demo

    Yepyeni bir Tomb Raider oyunu ile güzeller güzeli Lara Croft hayatımıza yeniden giriyor. Gerçi hiç çıkmadıki...
  • Ultimate GTA 5 Superman Mod

    Ultimate GTA 5 Superman Mod, GTA V için yeni ve en iyi süperman modudur. GTA 5 superman modu ücretsiz ve kurulumu basittir.
  • GTA 5 Tofaş Modu

    GTA 5 Tofaş Modu ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bir Grand Theft Auto 5 modudur.
  • GTA 5 Cadılar Bayramı Modu

    GTA 5 Cadılar Bayramı Modu ücretsiz bir GTA 5 modudur
  • GTA 5 Drift Modu

    GTA 5 Drift Modu ücretsiz bir GTA 5 modudur
  • GTA 5 Pokemon Modu

    GTA 5 Pokemon Modu ücretsiz bir GTA 5 modudur