Guardian Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Guardian Circle uygulaması acil durumlarda yardım çağırabileceğiniz bir uygulamadır.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık önemli durumları da telefonla aramak yerine uygulamalar üzerinden bildirmeye başladık. Guardian Circle uygulaması da acil durumları konu alan ve sizin kurtarıcınız olabilecek tarzda bir uygulama.

Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Guardian Circle uygulaması, bir çeşit yardım sosyal ağı olarak nitelendirilebilir. Uygulamayı indirenler kendi ismiyle kayıt oluyor ve tanıdığı isimleri de arkadaş olarak ekliyorlar. Bu sayede herhangi bir acil durumda arkadaşlarınıza direkt olarak ulaşabiliyorsunuz.

Bilmediğiniz yollarda yürüyüş yaparken veya bir çocuğunuzdan ayrıldığınızda neler olup bittiğini bu uygulama sayesinde görebilirsiniz. Guardian Circle uygulaması acil durum olduğunda sizin bildiriminiz sayesinde eklediğiniz arkadaşlarınıza ulaşıyor. Mesela düşüp yaralandığınızda Guardian Circle uygulamasında "yaralandım" diye mesaj gönderiyorsunuz. Bu mesajı gören arkadaşlarınız hem uygulamadaki haritadan yerinizi görüyor hem de size yardım etmek için yola çıkıyor.

Acil durumlarda kullanıcılarına yardımcı olabileceğini düşünen Guardian Circle uygulamasını arkadaşlarınızla birlikte deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

Guardian Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

Guardian Circle, kimsenin olmadığı mekanlarda yaralandığınızda size yardımcı olabilecek bir uygulamadır.

Yürürken, spor yaparken veya durup dururken hiç ummadığınız anda aksilikler olabilir. Bu tür durumlarda yardım için kimi çağıracağınızı bilemezsiniz. Guardian Circle uygulaması arkadaşlarınızla birlikte oluşturduğunuz yardım ağı sayesinde size ulaşabilir.

iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Guardian Circle uygulaması, yardıma ihtiyacı olanları kurtarmak için düzenlenmiş bir sosyal ağ projesi. Uygulamaya kayıt oluyorsunuz ve size yardım edebileceğinizi düşündüğünüz arkadaşlarınızı listenize ekliyorsunuz. Herhangi bir aksi durumda ise Guardian Circle uygulamasını kullanarak listenizdeki kişilerden yardım isteyebilirsiniz.

Guardian Circle uygulamasının çalışma mantığı oldukça basit. Yaralandığınızda veya zor bir durumda kaldığınızda Guardian Circle uygulamasını kullanarak yardım çağrısı oluşturuyorsunuz. Etrafınızda bulunan ve Guardian Circle uygulamasını kullanan diğer insanlara yaptığınız çağrı gidiyor. Bu çağrıya karşılık onlar ilk olarak size ne olduğunu öğrenmek isteyecektir. Bunun için de Guardian Circle uygulamasında mesajlaşma bölümü var. Eğer mesajlaşma imkanınız yoksa Guardian Circle uygulaması haritada yerinizi belli ediyor. Bu sayede yardım etmek isteyenler size ulaşabilir.

Eğer zor durumlarda kalırsanız diye önlem almak istiyorsanız Guardian Circle uygulamasını kullanabilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motor Circle

    Motor Circle, çemberin içinde motosiklet kullanmaya çalıştığınız yarış oyunu.
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • Spike Circle

    Spike Circle, Android için geliştirilen zorlayıcı bir oyundur.
  • Spinny Circle

    Spinny Circle, zıplayan topun rengini çokgenin rengiyle eşleştirmeye çalıştığınız zorlu bir oyun.
  • Aircraft Circle Crusher

    Aircraft Circle Crusher, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir macera oyunudur.
  • Circle Affinity

    Circle Affinity, sonsuzluk üzerine ilerleyen bölümler arasında sizi şaşırtacak bir mobil oyundur.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Circle Frenzy

    Circle Frenzy'de durmadan hareket eden karakterimizi etraftaki objelere çarpmadan ilerletmeye çalışıyoruz.