Gun Club 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
188 MB DOSYA BOYUTU

Gun Club 3, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunudur.

Gun Club 3kaliteli grafiklere ve kusursuz işleyen dinamiklere sahip harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, gerçekçi biçimde tasarlanmış silahlarla muhteşem bir maceraya ortak olacağız. Stres atmak ve boş vakitlerini değerlendirmek isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum. 

Gun Club 3 gerçek anlamda bağımlısı olacağınız bir oyun ve aşırı realistik olmasıyla dikkat çekiyor. Oyunda birçok silah yer almakta ve bunların hepsi gerçeğe yakın tasarlanmış diyebilirim. Karşımızdaki düşmanlar aynı atış talimindeki hedef tahtalarına benziyor ve onları öldürürerek ilerlemeye çalışıyoruz. Tabii yaptıklarımız sadece bununla sınırlı değil. Gun Club 3'de bir de rehineler bulunuyor. Bunları da öldürmeden düşmanları hedef almalıyız. Dilerseniz zombi ve vampirleri de öldürebileceğinizi unutmadan söyleyelim. Biz adam öldürdükçe puan kazanıyoruz ve bu puanlarla yeni silahlar ve ekipmanlar edinebiliyoruz. Uygulama içi satın alımları da sayarsak geniş bir cephaneye sahip olduğumuzu söyleyebilirim. 

Android platformunda bu tarz gerçekçi bir oyun arıyorsanız Gun Club 3'ü ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Gun Club 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
453 TOPLAM İNDİRME
202 MB DOSYA BOYUTU

Gun Club 3 silah ve aksiyon meraklıları tarafından mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Gun Club 3 aksiyonu yoğun olarak yaşamak isteyen oyunseverlere hitap eden bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olması oyunun en ilgi çeken özelliklerinden biri. Çünkü gerçekten kaliteli grafiklere ve kusursuz işleyen dinamiklere sahip.

Oyunda birçok silah yer almakta ve bunların hepsi gerçeğe yakın tasarlanmış. Tüm fonksiyonlar gerçek hayattakiyle birebir tasarlanmış. Mermilerin namlu çukuş hızları, sesler ve çarpma efektleri kusursuz işliyor.

Dilediğimiz silahı seçip bölümlere başlıyoruz. Bölümlerde çok sayıda düşmanla karşılaşıyoruz. Fakat bu düşmanlar gerçek karakterlerden değil poligonlarda birden dikilen hedef tahtalarına benziyor. Bunları vurduğumuzda düşüyorlar ve puanları topluyoruz.

Rekabet modunda oynayarak rakiplerinizle veya arkadaşlarınızla mücadele edebilirsiniz. Tahmin edresiniz ki güçlü rakiplerin bulunduğu bir turnuvada başarılı olabilmek için reflekslerinizin ve nişancılığınızın iyi olması gerekiyor. Genel olarak başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Gun Club 3 silah temalı aksiyon oyunlarından hoşlanan herkes tarafından denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Club 2

    Farklı silah modellerini inceleyeceğiz.
  • Gun Club Armory

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz poligon simülasyonudur.
  • Smash Club: Streets of Shmeenis

    Smash Club: Streets of Shmeenis, kutu adamlarla birlikte sokak çetelerine karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Crash Club

    Crash Club, çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneği sunan açık dünya yarış oyunu.
  • Princess Horse Club 3

    5 farklı atın bakımını üstleneceğiz.
  • Gun & Blood

    Gun & Blood heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Gun Glory: Anarchy

    Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Gun Strider

    Gun Strider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur