Gun&Girls.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Kızlar da çok iyi savaşır!

Gun&Girls.io, anime karakterlerle oynadığınız battle royale oyunu. Geliştiricisinin gerçek zamanlı çevrimiçi ateş etme ve strateji oyunu olarak tanımladığı Gun&Girls.io, io uzantılı mobil oyunlardan çok çok farklı. Savaşçı olarak doğmuş kızların şehir arenasında bir araya gelip mücadele ettiği aksiyon yüklü bir mobil oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Anime karakterlerin yer aldığı mücadeleye dayalı arcade oyunu Gun&Girls.io'da 7 dakika süre içerisinde öldürebildiğiniz kadar oyuncu öldürmeye çalışıyorsunuz. En fazla ölüm gerçekleştiren oyuncu, maçın kazananı oluyor. Açık savaşmak zorunda değilsiniz. Saklanabileceğiniz noktalar var. Arenada gelişigüzel yerleştirilmiş yıldızlar hayati önem taşıyor. Özel yetenekler kazandıran yıldızları toplarken son derece dikkatli olmalısınız. Yıldızlar dışında sağlık paketlerini de toplamanızı öneririm.

 

Erkan Calp

Gun&Girls.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
214.8 MB DOSYA BOYUTU

Savaşçı doğdular!

Gun&Girls.io, anime karakterlerin bulunduğu bol ateş etmeli, refleksler kadar stratejinin de önemli olduğu online mobil oyun. Savaşçı doğan 6 güzel kız arasından seçiminizi yapıp şehir arenasına giriyorsunuz. Tüm yeteneklerinizi sergilemek için 7 dakika süreniz var. Sıkıcı hikaye üzerinden yürümeyen, hızlı maçlara odaklanan harika bir battle royale oyunu sizlerle. iOS’ta da indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere karakterlerin tümü silah kullanabilen kızlar. Tüfek, makineli tüfek, piyade tüfeği, keskin nişancı tüfeği ve daha birçok silahı ustalıkla kullanabilen kızlar, arenada bir araya gelip hayatta kalma mücadelesi veriyor. Maçlar 7 dakikada sonlanıyor. Bu süre sonunda en fazla düşmanı indiren oyuncu arenanın kazananı oluyor. Arenalarda açık savaşabildiğiniz gibi pusuya yatıp düşmanlarınızı haince öldürebilir ya da saklanarak, siper alarak ateş edebilirsiniz. Arenada belli noktalarda karakterinize yeni yetenekler kazandıran yıldızların yanında sağlık paketleri var. Bunları toplamak biraz zor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spinny Gun

    Süper eğlenceli ateş etme oyunu
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • ZombsRoyale.io

    Webde 10 milyon oyuncuya ulaşan battle royale oyunu
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Flip the Gun

    Mobilde en çok oynanan ateş etme oyunları arasında
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Scary Jack

    Ödül avcılarının işini bitirin!