Gun Strider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Gun Strider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Gun Strider oyunculara reflekslerini konuşturarak bolca eğlenebilme imkanı veren bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir silah savaşı oyunu olan Gun Strider'da baskıcı bir diktatörlüğün altında ezilen bir ülkenin hikayesi konu alınıyor. Bu diktatörlük insanlarının bütün özgürlüklerini elinden alıyor, edebiyat, müzik ve sanat gibi hayata renk katan etkinliklere son veriyor ve insanlara renksiz bir hayat yaşatıyor. Fakat bir gün iki kahraman bu düzeni değiştirmeye karar veriyorlar ve silahlarını kuşanarak sokağa çıkıyorlar. Biz de bu kahramanları yönetiyoruz ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz.

Gun Strider'da düşmanlarımızla savaşırken temel amacımız onlar silahlarını çekmeden erken davranıp onları vurmak. Bu iş için ekranda üzerlerine dokunmamız yeterli. Oyunda kontrol ettiğimiz kahramanlar 2 silahı aynı anda kullanabiliyor. Oyun da aynı anda 2 farklı noktaya dokunarak farklı hedefleri yok edebilmenize imkan veriyor. Düşmanları arka arkaya vurdukça kombo yapıyor ve ekstra puan kazanabiliyorsunuz.

Gun Strider içinde farklı silahları kullanabilmekte ve bu silahları geliştirebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Gun Strider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Gun Strider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Gun Strider oldukça heyecanlı bir oynanış tecrübesi yaşatabilen bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gun Strider'da ilginç bir senaryo yeralmakta. Oyunun hikayesinin geçtiği ülke uzun bir süredir baskıcı bir diktatörlük tarafından yönetiliyor. Bu ülkede yaşayan insanların birçok özgürlüğü kısıtlanıyor, edebiyat, müzik ve sanat gibi hayata renk katan aktivitelerle uğraşmalarına izin verilmiyor. Durum böyle olunca bu ülkenin özgürlük isteyen insanları ayaklanıyor. Biz de bu insanlardan birinin yerine geçiyoruz ve silahlarımızı kuşanarak düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Gun Strider, temel olarak bir silah duellosu oyunu. Oyunda temel amacımız düşmanlarımız bizi çevrelemiş haldeyken onlardan önce silahlarımızı çekip nişan almak ve onlar bize ateş etmeden hepsini yok etmek. Oyunda hedeflerimize ateş etmek için ekranda üzerlerine dokunmamız gerekiyor. Kahramanlarımız 2 silah kullanabildiği için ekranda aynı anda 2 farklı düşmana dokunarak ateş edebilmemiz de mümkün.

Gun Strider'da birçok farklı silah seçeneğine sahibiz ve bu silahları geliştirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun & Blood

    Gun & Blood heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Gun Club 3

    Gun Club 3, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunudur.
  • Gun Glory: Anarchy

    Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Gun Zombie 2

    Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Gun Strike 2

    Gun Strike 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Prison Run and Gun

    Prison Run and Gun, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.