Gun Strike 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
510 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Gun Strike 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Gun Strike 2, birbirinden farklı ve güçlü silahların, farklı düşman türlerinin ve seçebileceğiniz karakterlerin bulunduğu müthiş aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyundaki amacınız tüm düşmanları öldürerek bölümleri bitirmek. Oynadıkça kazandığınız puanlar ile takımınızı ve eşyalarınızı güçlendirerek diğer online oyuncular ile kıyasıya bir rekabet içine girebilirsiniz.

Lav silahından, makineli silaha ve keskin nişancı tüfeğinden suikast silahına kadar farklı, güçlü ve tehlikeli silahlar kullanabileceğiniz oyunda farklı silah teknikleri de kullanabiliyorsunuz. Oyunda size verilen görevleri yerine getirerek elde ettiğiniz başarılar karşısında ünvan kazanabilirsiniz.

İlk versiyonu ile uygulama marketi üzerinde oldukça ilgi çeken oyunun yenilenen grafikleri ve oynanışı ile çıkış yapan ikinci versiyonu da oldukça etkileyici diyebilirim Aksiyon oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Gun Strike 2'yi mutlaka denemelisiniz. Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Gun Strike 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Gun Strike 2, aksiyon oyunu severlerin yoğun ilgi gösterdiği ilk versiyondan sonra yenilenen oyunun yeni ve çok daha etkileyici olan 2. versiyonudur.

Gun Strike 2, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi aksiyon oyunlarından bir tanesidir. Birinci kişi kamerasından oynanan oyundaki amacınız, kontrol ettiğiniz mini kahramanlar ile düşmanlarınızı öldürmek. Tabi bunu yapmak sandığınız kadar kolay değil. Çok sayıda karşılaşacağınız düşmanları öldürdükçe para ve puan kazanıyorsunuz.

Düşmanlarınızı kafalarından vurursanız daha fazla ve puan kazanabilir ve bu paraları kullanarak hem takımınızı güçlendirebilir hem de yeni silahlar ve eşyalar satın alabilirsiniz.

Oyunda size verilecek bazı görevler bulunuyor. Bu görevleri başarıyla yerine getirerek farklı ünvanlar kazanabiliyorsunuz. Ünvanınızın en üst düzeyde olması için tüm görevleri maksimum başarı ile tamamlamanız gerekiyor. Game Center entegrasyonu sayesinde diğer oyuncular ile puan yarışına gireceğiniz oyunda avantaj sağlamak ve rakiplerinizi geçmek için daha fazla oynamalısınız.

Etkileyici grafik ve ses efektlerine sahip olan Gun Stike 2'de başarılı olmak istiyorsanız çok hızlı parmaklara ve keskin gözlere ihtiyacınız var. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde heyecanlı ve eğlenceli bir oyun oynamak istiyorsanız Gun Strike 2'yi kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Gun Strike 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Gun Strike 2, zorlu görevler için eğitilmiş paralı askerlerin yerine geçtiğiniz bol aksiyonlu bir Windows Phone oyunu.

Gun Strike 2, tek başına düşmanlara karşı koyabilen yeri geldiğinde hayat kurtaran, yeri geldiğinde avcılık yapan, yeri geldiğinde de üssünü savunan paralı askerlerin yerine geçtiğimiz hareketli sahnelerle süslenmiş keyifli bir Windows Phone oyunu. Vurmalı – kırmalı aksiyon oyunlarına sıcak bakıyorsanız uzun süre ekran başına kilitleyecek bu yapımı es geçmemenizi öneririm.

Oyunda Rambo misali her türlü silahı kullanabilen, zorlu şartlarda yaşamaya dayanıklı paralı askerlerin yerine geçerek tarafımıza verilen birbirinden tehlikeli görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyunda kimi zaman savunmak kimi zaman da saldırmak için kullanabildiğimiz 40’dan fazla silah var. Makineli tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, el bombaları, saldırı tüfekleri, tabancalar kısacası aklınıza gelebilecek her silah türü oyunda var.

Her biri farklı karakteristik özelliğe, dış görünüşe, özel yeteneklere ve dayanıklılığa sahip 24 paralı askerden birini olabildiğimiz oyunda gerçeğe yakın oynanış hakim. Örneğin; üs savunma görevine katıldığımızda kendimizi gerçekten mühim bir yeri savunuyormuş gibi hissediyoruz. Çatışmalar, silahlardan çıkan sesler, özel efektler kısacası oyun esnasında göze çarpan her detay son derece başarılı.

Oyun ekranını da atlamamak lazım. Sağ yanımızda birincil ve özel silahlarımız, onların kontrolünü sağlayabildiğimiz butonlar konumlandırılmış. Üst taraftan süremizi kontrol ediyoruz ki görevleri ne kadar kısa sürede tamamlarsak o kadar ödüllendirildiğimizi belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Counter Terrorist 2 - Gun Strike

    Counter Terrorist 2 - Gun Strike, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.
  • Gun & Strike 3D

    Gun & Strike 3D, gerçekçi sahneleri ve mükemmel atmosferiyle bağımlılık yapan bir savaş oyunudur.
  • Enemy Strike 2

    Enemy Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Warlord Strike 2

    Warlord Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Bullet Party CS 2 : GO STRIKE

    Bullet Party CS 2 : GO STRIKE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Ninja Strike 2 Dragon Warrior

    Ninja Strike 2 Dragon Warrior ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur
  • Standoff 2 APK

    Standoff 2 APK, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.
  • Gun Zombie 2

    Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur