Guns of Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,157 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Guns of Boom APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu (multiplayer) FPS oyunudur.

Guns of Boom eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız size bolca eğlence sunabilecek bir mobil oyun.

Guns of Boom APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz online alt yapıya sahip bir aksiyon oyunu olan Guns of Boom'da oyuncular takımlar halinde birbirleriyle savaşmaktalar. Herhangi bir hikayenin ve hedefin olmadığı oyundaki tek amacımız ise düşman oyuncuları yok ederek savaş alanının galibi olmak. Bu iş için birçok farklı silahı kullanabilmekteyiz.

Guns of Boom'daki çizgi roman tadındaki grafiklerinin göze oldukça hoş göründüğünü belirtmekte fayda var. Yüksek kaliteli graifklere sahip olan oyun hızlı ve yoğun aksiyon sunacak şekilde tasarlanmış. Oyunun kontrolleri oldukça zahmetsiz. Oyundak ullandığımız silahlar otomatik olarak ateş etmekteler. Bizim yapmamız gereken şey ise kahramanımızı yönlendirmek, nişan almak ve ihtiyaç duyduğumuz anlarda el bombası gibi ekipmanlarımızı kullanmak.

Guns of Boom'da oyuncular makinali tüfeklerin yanında pompalı tüfekler gibi yakın mesafede etkili silahları da kullanabiliyorlar. Eğer nişan alma yeteneklerinizi online olarak diğer oyunculara karşı test etmek isterseniz Guns of Boom'u kaçırmayın.

  • Kolay ve sezgisel kontroller: En başından oyuna hakim olun ve sıralamada yükselmeye başlayın.
  • Canlı grafikler ve eski cihazlara destek: Çarpıcı görseller sizi ekrana bağlı tutarken donanım gereksinimleri çok düşük seviyede kalır.
  • İlgi çekici PvP savaşlar: Sayısız harita ve oyun modunda takım tabanlı eğlencenin keyfini çıkarın. Guns of Boom’da adrenalin dolu aksiyon asla bitmez.
  • Karakter özelleştirme: Çeşitli yetenek ve ekipman becerilerinin kombinasyonunu kullanarak benzersiz bir kahraman yaratın ve yüzlerce öğeyle mükemmel görünümü bulun. Oyun tarzınız için esnek bir yapı oluşturmak her zamankinden daha kolay.
  • Düzenli güncellemeler ve etkinlikler: Sürekli içerik eklemeleri, yeni özellikler ve renkli temalı etkinliklerle asla sıkılmayacaksınız.
  • Profesyonel oyun modu: Dünyaca ünlü takımlardan oyuncularla e-spor etkinlikleri. Bir mobil FPS oyunu gerçekten çekişmeli olabilir mi? Şüphesiz.

 

Can Erdil Şentürk

Guns of Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
288 MB DOSYA BOYUTU

Guns of Boom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Guns of Boom güzel grafikleri bol online aksiyon ile birleştiren bir mobil FPS oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Guns of Boom'da savaş arenalarına çıkarak nişan alma yeteneklerimizi konuşturuyoruz. Oyunda takımlar halinde savaşmaktayız. Savaşlarda ne kadar başarılı olursak kazanacağımız ödül de artmakta.

Guns of Boom için 48 farklı silah seçeneğine sahibiz. Pompalı tüfekler, makinalı tüfekler, keskin nişancı tüfekleri ve tabancalar gibi silahlardan dilediğimizi kullanabiliyor, oyun stilimizi belirleyebiliyoruz. Oyunun kontrolleri oldukça basit, grafikler de konsol kalitesinde.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Strike APK

    Block Strike APK, Minecraft'tan çıkıp gelmiş karakterlerin yer aldığı FPS oyunu. Android FPS oyunları içerisinde oldukça popüler!
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!
  • Special Ops APK

    Special Ops APK online multiplayer ve internetsiz tek oyunculu mod içeren FPS oyunu. Sniper oyunlarını sevenler için de tavsiyemizdir.
  • Guns Of Death

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir Online FPS deneyimi
  • Call of Duty Mobile APK

    Call of Duty Mobile APK veya Google Play'den yüklenebilen popüler FPS oyunudur. Online mücadelelere katılmak için hemen Call of Duty mobil oyunu yükleyin.
  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • NOVA APK

    NOVA APK Gameloft'un ücretsiz oynanabilir FPS oyunu. NOVA Legacy APK, bilim kurgu oyunları oynamayı sevenler için de tavsiye edilir.