Gyrosphere Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Gyrosphere Evolution ile mobil cihazınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Mobil platformunda keyifli oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan Gyrosphere Evolution’da bizden istenilen topu belirtilen noktalara kadar götürmektir. Basit kontrollere sahip olan oyunda birçok oyun modu mevcut. Bu modlar arasında zamana karşı bir mod da yer alıyor. Oyuncular belirtilen süreçte topu istenilen noktalara götürerek bitiş çizgisini geçmeye çalışıyorlar.

Alt yapı müzikleri ile oyuncuların beğenisini kazanacak olan mobil oyun, grafikleri bakımından orta dereceli özelliklere sahip. Gökyüzünde bulunan platformlarda hareket ederek bitiş çizgisine varmaya çalışacağız.

Oyun içerisinde birbirinden farklı alanlar da bulunuyor. Yani bazen gökyüzünde, bazen evrende topumuzla dolaşabilecek ve görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Swipe kontrollere sahip olan oyunda 5 farklı top çeşidi bulunuyor. Bu toplara oyunun geliştiricisi ‘küre’ demiş. 4 farklı ortamın yer aldığı yapım gelecek olan güncellemeler ile zenginleştirilmeye devam edilecek. Android ve İOS platformunda ücretsiz oyunlar arasında yer alan Gyrosphere Evolution, aksiyon konusunda yetersiz kalsa da eğlence bakımından bizleri doyuracak özellikler taşıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Gyrosphere Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Gyrosphere Evolution ile evrende dolaşabilirsiniz.

İOS platformunda aksiyon oyunları arasında yer alan Gyrosphere Evolution ile bizleri birbirinden farklı ortamlarda eğlence dolu dakikalar bekliyor. Mobil platform oyuncularına keyif dolu dakikalar yaşatan mobil oyunda, bizden istenilen küreyi belirtilen noktalara taşımaktır.

Uçan bir küreye sahip olacağımız oyunda, 4 farklı ortamın yanı sıra çeşitli küreler de bulunmaktadır. Oyun içerisinde bulunan zaman modu ile küreyi istenilen bölgelere taşıyacak ve ödüller kazanacağız.

Oyun içerisinde evren, gökyüzü vs. 4 farklı ortam bulunuyor. Belirli bir yaş kitlesine hitap edecek olan mobil oyun, Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak yayınlandı. Orta dereceli grafiklere sahip olan yapımda, ses efektleri de oyunculara keyifli vakit vadetmektedir. Şaşırtıcı özellikler ile kısa sürede bağımlılık haline gelecek olan mobil oyun,  birbirinden farklı fizik seviyelerine sahiptir. Oyun içerisinde ilerledikçe daha zorlu görevler karşımıza çıkmaktadır.

Buna ek olarak ilerledikçe seviye atlayacak ve bir sonraki bölümlere de geçebileceğiz. Basit kontrollere sahip olan oyun, ücretsiz olarak mobil oyunculara sunuldu.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternal Evolution

    Fantastik bir dünyaya ev sahipliği yapan Eternal Evolution, Android platformu için ön kayıtlara açıldı.
  • GyroSphere Trials

    GyroSphere Trials, küreyi belirtilen sürede varış noktasına ulaştırmanız gereken zorlu beceri oyunu.
  • Dino Evolution Clicker

    Dinazorlara evrim geçirteceğiz.
  • Dog Evolution Clicker

    Köpeklere evrim geçirteceğiz.
  • Epic Evolution

    Balıklar besleyeceğiz.
  • Candy Evolution Clicker

    Şekerlemeler yapacağız.
  • Clone Evolution

    Kart oyunu oynayacağız.
  • Rhino Evolution

    Gergedanlara evrim geçirteceğiz.