Hacker Ana

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39,492 TOPLAM İNDİRME
13.37 MB DOSYA BOYUTU

Hacker ana kahramanınız ve kötü amaçlı iz sürücüye karşı koymaya çalışacaksınız...

Üreticinin Açıklaması:

Kontrol sende Şimdi derin bir nefes al ve konsantre ol.

Unutma, Hacker Ana sensin. Yani İz Sürücü'nün kötü emellerine ulaşmasına engel olabilecek kadar zeki ve yetenekli tek kişisin. Eğer bu zorlu görevin üstesinden gelebilirsen büyük ödül senin olacak!

Büyük Ödül:

Exper Active 300-614 Inetl Core 2 Duo Bilgisayar

Tek yapman gereken, oyunu en az 30.000 puanla bitirmek. Böylece sende çekilişe katılabilir ve büyük ödülün sahibi olabilirsin.

Başarılar dileriz...

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hacker Simulator

    Hacker nasıl olunur merak ettiniz mi? Hacker Simulator ile artık bu sorunun cevabını biliyorsunuz. Hacker Simulator indirin ve hackerlık kariyerinize başlayın.
  • Anonymous Hacker Simulator: Prologue

    Kötü niyetli bir örgütün karanlık yüzünü ortaya çıkarmaya çalıştığınız Anonymous Hacker Simulator: Prologue'da, güvenlik duvarını aşarak görevleri tamamlayın.
  • Process Hacker

    Process Hacker, bilgisayarda çalışan hizmetleri ve özellikleri detaylı bir şekilde görüntüleyen, isterseniz müdahale etmenizi sağlayan gelişmiş bir sistem aracıdır.
  • Digital Hazard

    Arkadaşlar bu oyun sizin hayallerinizin gerçek olduğu nokta...Kim hacker olmak ister??? Oyunda si...
  • ZoneAlarm Free

    ZoneAlarm Free Firewall ile bilgisayarınızı hacker saldırılarına karşı koruyabilirsiniz ve internet trafiğinizi denetleyebilirsiniz
  • Resource Hacker

    EXE ve DLL dosyalarını düzenleyerek programların kaynak verilerini değiştirmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • ZoneAlarm Pro Firewall

    Antivirüs yazılımınız yanında kullanabileceğiniz ZoneAlarm Pro Firewall sisteminizi internet ortamındaki casus, reklam, rootkit, kimlik hırsızlıkları, hacker saldırıları gibi tehlikelere karşı korur.
  • Spyware Terminator

    Spyware Terminator gerçek zamanlı bir koruma sağlayarak bilgisayarınızı spyware, adware, trojan, keylogger ve hacker atakları gibi tehlikelerden korumanızı sağlayan ücretsiz bir güvenlik yazılımı.