Halkbank Şifrebaz Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,431 TOPLAM İNDİRME

Halkbank Şifrebaz Cep, Halkbank İnternet ve Mobil Şubeye girerken ek güvenlik sağlamak amacıyla tek şifre üreten uygulama.

Halkbank Şifrebaz, Halkbank internet şubesinden yapacağınız bankacılık işlemleriniz için ek güvenlik sağlamak amacıyla oluşturulan tek kullanımlık şifrenizi almanıza yardımcı olan mobil uygulamadır. Şifrebaz uygulaması aracılığıyla üretilen şifreyi tek kez kullanacağınızdan oldukça güvenlidir.

Şifrebaz, tek kullanımlık şifreler üreterek Halkbank müşterilerinin internet şubesine ve mobil şubeye daha güvenli şekilde girebilmelerini sağlayan bir uygulama. Sizi şifre hatırlama derdinden kurtaracak olan bu uygulamanın kullanımı son derece kolay ve pratiktir.

Şifrebaz ile şifre üretmeye başlamak için yapmanız gerekenler:

  • Halkbank İnternet Şubesi’nde Güvenlik – Şifrebaz Başvurusu – Şifrebaz Cep Başvurusu’na giderek 6 haneli Şifrebaz Cep Başvuru şifrenizi belirleyin.
  • Şifrebaz Android uygulamasını açın. Etkinleştirme menüsüne müşteri numaranız ve internet şubesinde belirlemiş olduğunuz Şifrebaz Cep Başvuru şifrenizi girerek Şifrebaz Cep PIN’ini belirleyin.
  • Halkbank İnternet Şubesinde Güvenlik – Şifrebaz Aktifleştirme – Şifrebaz Cep Aktifleştirme seçeneğinden başvurunuzu aktifleştirin.
  • Artık belirlemiş olduğunuz Şifrebaz Cep PIN’i ile tek kullanımlık şifre oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Erkan Calp

Halkbank Şifrebaz Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Halkbank Şifrebaz Cep, bankacılık işlemlerinizi güvenli hale getiren tek kullanımlık şifre üreten basit ve pratik bir uygulamadır.

Halkbank Şifrebaz Cep, Halkbank İnternet Şubesi’ne ve Mobil Şube’ye girerken kullanabileceğiniz tek kullanımlık şifre üreten bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama hem güvenliğinizi sağlamakta hem de sizi şifre hatırlama derdinden kurtarmaktadır.

Şifrebaz Cep uygulaması ile tüm bankacılık işlemlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz Halkbank İnternet Şubesi’ne şifrenizi kullanmadan girmenizi sağlayan kullanımı basit ve pratik bir uygulama. İnternet şubesinden Şifrebaz Cep başvurunuzu yapmanızın ve aktifleştirmenizin ardından uygulama aracılığıyla tek kullanımlık şifre üretmeye başlayabilirsiniz.

Şifrebaz Cep uygulaması ile şifre üretilmeniz için izlemeniz gereken adımlar ise;

  • Halkbank İnternet Şubesi’ne giderek Güvenlik menüsü altında bulunan Şifrebaz Başvurusu ekranında Şifrebaz Cep Başvurunuzu 6 haneli şifrenizi girerek yapın.
  • Şifrebaz Cep uygulamasında etkinleştirme menüsüne müşteri no ve 6 haneli Şifrebaz Cep Başvuru şifrenizi girin ve Cep PIN kodunuzu belirleyin.
  • Son olarak Halkbank İnternet Şubesi’nde Güvenlik – Şifrebaz Aktifleştirme – Şifrebaz Cep Aktifleştirme yolunu takip edin. Başvurunuzu aktifleştirmenin ardından Şifrebaz Cep PIN’i ile rahatlıkla tek kullanımlık şifre üretmeye başlayabilirsiniz.

Halkbank Şifrebaz Cep uygulamasını iPhone ve iPad'inize yükleyerek bankacılık işlemlerinizi güvenlik endişesine kapılmadan gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Halkbank Mobil Bankacılık

    Halkbank Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi akıllı telefonunuzdan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cep PTT Finans

    Cep PTT Finans, PTT ile yapılacak finansal işlemlerini Android telefon ve tabletleriniz üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Vodafone Cep Cüzdan

    Vodafone Cep Cüzdan ile tüm finansal işlemleri kolayca yapın.
  • Cep Bütçem

    Android için gelir ve gider hesaplarınızı raporlayabileceğiniz kullanımı kolay bir kişisel finans takip uygulaması.
  • Enpara.com Şirketim Cep Şubesi

    Enpara.com Şirketim Cep Şubesi uygulaması ile Android cihazlarınızdan şirket hesaplarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • Enpara.com Cep Şubesi

    Enpara.com Cep Şubesi, şubesiz bankacılık hizmetleri sağlayan Enpara.com'un Android platformu için öel olarak geliştirilen resmi ve ücretsiz uygulamasıdır.
  • Finansbank Cep Şubesi

    Finansbank Cep Şubesi, Finansbank müşterilerine bir çok bankacılık işlemi yapma imkanı sunmanın yanında, bankanın müşterisi olmayan kullanıcılara da farklı işlemler yapabilme fırsatları sunan Android uygulamasıdır.
  • Electroneum

    Cep telefonundan kripto para madenciliği (mining) yapmanıza izin veriyor.