Hamidiye Su

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Evinize veya işyerinize su sipariş etmek istiyorsanız, Hamidiye Su uygulamasını kullanabilirsiniz.

Hamidiye Su uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden su siparişi verebilirsiniz.

100 yılı aşkın süredir hizmet veren ve İstanbul’daki kaynağından tüm ülkeye dağıtılan Hamidiye Su markası, online su siparişi için mobil uygulamasını sizlere sunuyor. Ev ve işyerlerinizde kullanmak üzere Hamidiye Su markasını tercih ediyorsanız, artık tek dokunuşla damacana su siparişlerinizi verebilmeniz mümkün hale geliyor.

İstanbul Kart, kredi kartı veya kapıda ödeme seçeneklerini kullanarak ödemelerinizi tamamlayabileceğiniz Hamidiye Su uygulamasında 19 lt plastik ve cam damacana, 20 lt kutu, 0.33 lt, 0.5 lt, 1.5 lt, 5 lt ve 10 lt’lik pet su siparişi verebiliyorsunuz. Adres ve iletişim bilgilerinizi girerek üye olduktan sonra tek dokunuşla siparişlerinizi tamamlayabileceğiniz Hamidiye Su uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Hamidiye Su

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
36.1 MB DOSYA BOYUTU

Su siparişlerinizi Hamidiye Su uygulaması üzerinden kolaylıkla verebilirsiniz.

Evinize veya işyerinize su siparişi vermek istiyorsanız Hamidiye Su uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

100 yıldan fazla süredir hizmet veren ve İstanbul’da üretilerek tüm Türkiye’de satışa sunulan Hamidiye Su ürünlerini, artık mobil cihazlarınızdan sipariş edebilirsiniz. Plastik ve cam damacana, kutu su, 0.33 lt, 0.5 lt. 1.5 lt, 5 lt ve 10 lt pet şişe gibi geniş yelpazede ürünleri bulunan Hamidiye Su markasını tercih ediyorsanız, tek dokunuşla sipariş verebilirsiniz.

Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneklerinin yanında İstanbul Kart ile ödeme yapabilme imkanı da sunan Hamidiye Su uygulamasında, üyelik oluşturup adres ve iletişim bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Bu aşamadan sonra seçeceğiniz ürünleri en kısa sürede kapınıza kadar getirtebileceğiniz Hamidiye Su uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Elmacık Su

    Elmacık Su uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınız üzerinden damacana su siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz.
  • Damacana

    Damacana, bir çok güvenilir su markasından kolayca su sipariş verebilmenizi sağlayan başarılı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Kesinti Var!

    Kesinti Var, Türkiye'nin 11 ilindeki su ve elektrik kesintileri hakkında bilgi alabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Erikli Mobil Sipariş

    Erikli Mobil Sipariş uygulaması ile Android cihazlarınızdan kolaylıkla su siparişi verebilirsiniz.
  • BiSU

    BiSU, Android telefonunuzdan damacana su siparişi vermek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!