Hammer Time!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Hammer Time!, kolay gözükmesine rağmen öyle olmayan ve oynadıkça bağımlısı olacağınız bir Android beceri oyunu.

Hammer Time!, farklı ve güzel mekanlarda yapılmış olan kaleleri kocaman bir çekiçle korumanız gereken hem eğlenceli hem de zorlu bir oyun. Hammer Time'daki amacınız ise olabildiğince fazla süre ayakta kalarak en yüksek puanı elde etmek. Göze kolay görünmesine rağmen aslında oyun pek kolay değil. Askine saldırılarınızın zamanlamalarını ayarlayamazsanız oldukça zor hale geliyor.

Kaleye sürekli saldıran düşmanları savuşturmaya çalışacağınız oyundaki tek silahınız kocaman bir balyoz ve bu balyoz kalenin üzerine monte edilmiş şekilde sürekli dönüyor. Bu balyozu kontrol ederek gelecek olan saldırılara karşı kaleyi korumanız gerekiyor.

Oyun yapısı olarak benzer oyunlar olmasına rağmen kendine özgü bir türe sahip olan Hammer Time'ı ücretsiz olarak indirip Android telefon ve tabletleriniz üzerinde stres atmak için dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Hammer Time!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
49.8 MB DOSYA BOYUTU

Hammer Time!, sahip olduğunuz kocaman çekiçle kaleyi düşmanlara karşı korumanız gereken eğlenceli bir iOS beceri oyunu.

Hammer Time!, egzotik yerlerde konumlandırılmış kaleleri sahip olduğunuz dev balyoz ile koruyarak en yüksek puan almaya çalışacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir iOS beceri oyunu.

Kalenize akın akın saldıran düşmanları savurarak uzaklaştırmanız gereken oyunda sahip olduğunuz çekici sürekli güçlendirerek büyütebiliyorsunuz. Böylelikle kalenizi daha uzun süre savunmak mümkün oluyor. Oyundaki amacınızda tam olarak bu. Kalenizi daha uzun süre koruyarak daha çok puan kazanmak.

Çok güzel yerlere koyulmuş kaleleri koruyacağınız oyunun grafikleri oldukça kaliteli ve kontrol mekanizması çok hassas. bu nedenle oynarken herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Kale üzerinde çakılı olarak duran ve sürekli duran balyozun kontrolünü sağlayarak düşmanları yok edeceğiniz oyunda el becerilerinizi konuşturabileceğinizi düşünüyorsanız hemen iPhone ve iPad'lerinize indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dwarven Hammer

    Dwarven Hammer ile kalemizi şeytani güçlere karşı korumaya çalışıyoruz
  • Hammer Bomb

    Hammer Bomb mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Smash Time

    Smash Time, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir fantastik beceri oyunu.
  • Task Hammer

    Task Hammer, yapmanız gereken tüm işleri kendinize görev olarak atayabileceğiniz hem eğlenceli hem de yararlı ve ücretsiz bir Android görev yöneticisi.
  • OMG My Toilet Time Is On TV

    OMG My Toilet Time Is On TV tuvalet maceranızı televizyonlara taşıyan bir beceri oyunudur
  • Hammer Quest

    Sınırsız koşu oyunları furyasına eklenen Hammer Quest, bu sefer eli balyozlu bir cengaverin kontrolsüz deparını konu alıyor.
  • Time Flux

    Time Flux, saati durdurarak ilerlediğiniz zorlu bir Android oyunu.
  • Toilet Time

    Toilet Time, tuvaletteyken keyifli vakit geçirmenize yardımcı olan popüler bir Android oyunu.