Hamster Free Audio Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,369 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

Hamster Free Audio Converter, ses dosyası formatlarını dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

Hamster tarafından geliştirilen Free Audio Converter ile ses dosya formatları dönüştürülebiliyor. Şık ve sade bir arayüzü olan program Türkçe dahil tam 41 dil destekliyor. Ses dosyalarını sürükleyip bırakarak ister cihazlara ister formatlara göre dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.

Hamster Free Audio Converter iPod, iPad, iPhone, Philips, Sony, Samsung, Nexx, Explay, Ritmix, Digma, iRiver gibi 200'den fazla cihaza uygun ses formatını destekler. AIFF, OGG, WMA, MP3, MP2, AC3, AMR, FLAC, WAV, ACC, VOC, RM gibi popüler ses formatlarıyla toplu dönüştürme işlemleri yapılabilir. Bunun için dosyadaki tüm ses dosyaları bir kerede seçilerek programa atılır ve istenen formata göre dönüştürme işlemi başlatılır. İçerisinde sizi yönlendiren bir sihirbazı da olan programı kullanmak için yönergeleri takip etmek yeterli.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hamster Free eBook Converter

    Popüler tüm e-okuyucular için desteği bulunan Hamster Free eBook Converter ile e-kitaplar istenen formata dönüştürülüyor.
  • Hamster Free Video Converter

    3 adımda dilediğiniz video formatını dönüştüren Hamster Free Video Converter, Türkçe dil desteği, kolay kullanım sağlayan sihirbazı, rengarenk eğlenceli arayüzüyle severek kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Free Audio Converter 4dots

    Free Audio Converter 4dots, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir ses dönüştürme programıdır.
  • Free Video To Audio Converter

    Free Video To Audio Converter, video dosyalarınızı farklı ses formatlarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Audio Converter Free

    Audio Converter Free, ses dosyaları arasında dönüştürme işlemi yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir ses dosyası dönüştürme programıdır.
  • Free Audio to Flash Converter

    Bilgisayarınızdaki mp3 formatlı ses dosyalarınızı websitenize eklemeniz için flash mp3 oynatıcısının içine aktaran basit format dönüştürme programıdır.