Hamster Free eBook Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,255 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

Popüler tüm e-okuyucular için desteği bulunan Hamster Free eBook Converter ile e-kitaplar istenen formata dönüştürülüyor.

Giderek yaygınlaşan e-kitaplar için ihtiyaç duyacğınız pratik bir format dönüştürücü. Piyasada bulunan tüm popüler marka ve formatlar için desteği bulunan Hamster Free eBook Converter, tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Kullanım kolaylığı sağlayan şık arayüzü ve hızıyla öne çıkan program sürükle-bırak desteği sunuyor. Program sayesinde e-kitapları farklı cihazlara uygun formatlara dönüştürerek her an okuma imkanına sahip oluyorsunuz.

Hamster Free eBook Converter Amazon, Sony, Asus, iPod, iPad, iPhone, PSP, Blackberry, Zune, iRiver marka e-okuyucularda (e-reader) çalışan tüm e-kitapların formatlarını dönüştürebilir.

Program piyasada bulunan 200'den fazla cihazı destekliyor. Amazon Kindle, iPad, iPhone 3, iPhone 4, iPod, FR Book, iRiver, Sony, Digma, Nook, BenQ, Kobo, Explay, CrossElec, boeye, PAGEone, WexLer bunların başında gelen markalar.

Programın dönüştürebildiği başlıca formatlar: TXT, Adobe PDF, FB2, LIT, HTMLZ, PDB, LRF, PUB

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hamster Free Audio Converter

    Hamster Free Audio Converter, ses dosyası formatlarını dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Hamster Free Video Converter

    3 adımda dilediğiniz video formatını dönüştüren Hamster Free Video Converter, Türkçe dil desteği, kolay kullanım sağlayan sihirbazı, rengarenk eğlenceli arayüzüyle severek kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free AVI Converter

    Free AVI Converter, AVI formatlı videolarınızı diğer video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Totally Free Converter

    Totally Free Converter, ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.