Hanami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Hanami, yeni alışkanlık kazanmak ve eski kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için ideal bir Android uygulaması.

Hanami, eski adıyla Bloomr olan ücretsiz ve gelişmiş bir Android alışkanlık geliştirme uygulaması. Sadece yeni alışkanlıklar geliştirme dışında eski ve kötü alışkanlıklarınızı da kırmak için kullanabileceğiniz uygulama sayesinde hem iyi alışkanlık edinebilir hem  de sigara gibi kötü alışkanlıklarınızdan daha başarılı şekilde kurtulabilirsiniz.

Son derece şık ve modern bir tasarıma sahip olan uygulama sunduğu istatistik ve günlük motivasyon mesajları ile kullanıcıların kendilerine belirledikleri hedefleri gerçekleştirirken yardımcı oluyor. Kullanım konusunda da aşırı rahat olduğunu söyleyebileceğim uygulama, kendi kategorisi içerisindeki en iyilerden birtanesi.

Para biriktirmek, kilo vermek, sağlıksız beslenmemek, spor yapmak ve daha pek çok şey için kullanabileceğiniz uygulama sayesinde hedeflediğiniz her şeye çok daha azimli ve başarılı şekilde erişebilirsiniz.

Barış YANIK

Hanami

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,088 TOPLAM İNDİRME
0.34 MB DOSYA BOYUTU

Masaüstünü renklendirmek isteyen bilgisayar kullanıcıları için kiraz ağacından düşen yapraklar güzel bir tercih olabilir.

Masaüstünüze kiraz ağacının o eşsiz güzellikteki yapraklarının düşmesini istiyorsanız Hanami ile bu dileğinizi yerinize getirebilirsiniz. Programı kurduktan sonra ekranınızın üst kısmındaki ağaç dallarından yapraklar yavaş yavaş aşşağıya düşmeye başlıyor. Düşme hızı ve bazı diğer özellikleri kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wallcraft APK

    Android duvar kağıdı uygulaması Wallcraft APK, cep telefonunuz için 4k ve HD duvar kağıtları sunar. 4d ve 3 boyutlu duvar kağıdı da bulabilirsiniz.
  • Atatürk Duvar Kağıtları

    Atatürk Duvar Kağıtları, içinde Mustafa Kemal Atatürk'e ait fotoğrafların yer aldığı bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • LG G2 HD Duvar Kağıtları

    LG G2 HD Duvar Kağıtları, LG G2 model android cihaz üzerinde ve diğer Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz birbirinden güzel HD duvar kağıtları bulunduran yararlı bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Abstruct

    Kreatif duvar kağıtları artık 4K olarak telefonunda.
  • Araba Duvar Kağıtları

    Araba Duvar Kağıtları ile canlı araba resimlerini telefonunuzun duvar kağıdı olarak ayarlayabiliyorsunuz
  • Beşiktaş Duvar Kağıtları

    Beşiktaş Duvar Kağıtları, Android telefon ve tablet sahibi olan Beşiktaş taraftarlarının ücretsiz olarak kullanabileceği bir duvar kağıdı uygulaması.
  • İstanbul Duvar Kağıtları

    İstanbul Duvar Kağıtları, İstanbul şehrinin en güzel manzaralarından oluşan ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Fenerbahçe Duvar Kağıtları

    Fenerbahçe Duvar Kağıtları, Fenerbahçe taraftarlarına özel olarak geliştirilen ücretsiz bir Android Fenerbahçe duvar kağıdı uygulaması.