Hangi Köprü?

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME

Hangi Köprü, adından biraz da olsa ne işe yaradığını anlayabileceğiniz, İstanbullu'lar yada İstanbul'a sürekli seyahat eden kişiler için geliştirilen yararlı bir Android uygulamasıdır.

Hangi Köprü, İstanbullu'ların köprülerdeki trafik yoğunluğu hakkında gerçek zamanlı bilgiler almasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Basit ve küçük bir uygulama olmasına rağmen, sade ve şık arayüz ile kullanıcılarına oldukça yararlı bilgiler sunan uygulama sayesinde trafiğe çıkmadan önleminizi alabilirsiniz.

İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin yoğunluğunu uygulama üzerinden kolayca kontrol edebiliyorsunuz. Bu köprülerden Avrupa ve Anadolu taraflarına olan yoğunlukları ayrı ayrı görerek ne tarafa gidecek iseniz ona göre bilgi alabiliyorsunuz.

Uygulamanın widget'ını Android mobil cihazınızın ana sayfasına ekleyerek uygulamaya giriş yapmadan dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Eğer sürekli yoğun İstanbul trafiğinde gezmek durumundaysanız bu uygulama sayesinde köprülerin üncel yoğunluk durumlarını anında öğrenebilirsiniz.

Android telefon yada tabletiniz var ise ve İstanbul'da yaşıyorsanız Hangi Köprü? uygulamasını mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Hangi Köprü?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Hangi Köprü, iPhone ve iPad sahibi İstanbul kişilerin Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprüsünün trafik yoğunluğunu öğrenmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Hangi Köprü, İstanbul'da bulunan Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerinin trafik yoğunluğunu gösteren ve bu sayede rotanızı değiştirmenizi yada belirlemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Uygulamayı yükledikten sonra idlerseniz iPhone ve iPad'lerinizin kilit ekranı üzerinde köprü yoğunluklarını görüntüleyebiliyorsunuz. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için geniş ekran desteği de bulunan uygulama kullanımı son derece basit ve oldukça şık tasarıma sahiptir.

Köprülerin hem Avrupa hem de Anadolu tarafına giden yönündeki trafik yoğunluğunu gösteren uygulama, özellikle sürekli İstanbul trafiğinde olanlar için çok yararlı olacaktır. Köprülerden geçiş yapabileceğiniz tahmini süreleri gösteren kutucuklar, trafik toğunluğuna göre sırasıyla yeşil, sarı ve kırmızı olmaktadır. Eğer kırmızı ise alternatif yollar aramanız sizin için en iyi çözüm olabilir.

Sadece köprülerin trafik yoğunluğunu göstermekle sınırlı olmayan uygulama üzerindeki duyurular bölümünden köprülerde yapılan onarım çalışmalarını da gösteriyor. Bu sayede daha yola çıkmadan köprülerde ne olup bittiğini güncel olarak öğrenebilirsiniz.

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız, Hangi Köprü uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize kesinlikle indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge Constructor APK

    Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.
  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.
  • Bridge Builder

    Yepyeni bir köprü mimarı olmaya hazır mısın?
  • Bridge Rider

    Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz Android oyunu.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Bed Wars

    Düşman adalarına köprü kurun, yataklarını yok edin ve onları öldürün.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.