Hangouts Chat

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
791 TOPLAM İNDİRME

Ekipler için mesajlaşma platformu: Google Hangouts Chat

Hangouts Chat, Google’ın ekipler için tasarladığı mesajlaşma platformu.

Facebook Workplace, Microsoft Teams, Slack’e benzerliğiyle dikkat çeken uygulama, iş kullanıcılarının birbirleriyle iletişime geçmesini kolaylaştırıyor. Birebir veya grup sohbeti gerçekleştirmenin yanında doküman, elektronik tablo, slayt, fotoğraf ve video paylaşımı yapabildiğiniz akıllı botların yer aldığı kolay kullanımlı bir iş uygulaması.

Google’ın Windows, Mac, Android ve iOS kullanıcıları için ücretsiz indirmeye açtığı mesajlaşma uygulaması Hangouts Chat’te iş kullanıcılarının ihtiyaç duyacağı tüm özellikler mevcut. Toplantı ayarlama, görev atama, doküman paylaşma, anlık mesajlaşma, görüntülü görüşme dahil her şey tek bir uygulamada ve iş yönetimine yardımcı üçüncü parti araçlarla birlikte çalışabiliyor. Güvenlik tarafında da mobil cihaz yönetimi, tekli oturum açma, iki adımlı doğrulama, yönetici ayarları, arama ve dışa aktarma, apps kasasında saklama gibi G Suite güvenlik ve erişim kontrollerinin tüm avantajlarına sahip.

Erkan Calp

Hangouts Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.

Hangouts Chat, Google’ın iş kullanıcılarına özel hazırladığı iletişim uygulaması. Slack, Facebook Workplace, Microsoft Teams ile benzerlik taşıyan uygulama, yapay zeka sistemini desteklemesi ve farklı botları (toplantılar için Meet botu, dosya paylaşımı için Drive botu gibi) sunmasıyla öne çıkıyor. Mobil ve masaüstü platformda ücretsiz indirilmeye açılan uygulama, Türkçe dil desteği ve herkesin kullanabileceği basitlikte sade, modern arayüz ile geliyor.

Google’ın Android telefon kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu, tüm çalışanlara açık bir iletişim aracı olan Hangouts Chat, hızlıca toplantı ayarlama, kişilere görev atama, kişilere direkt mesajla kolayca ulaşma, kullanıcı izni ayarlamadan doküman, tablo, slayt, video ve fotoğraf vs. paylaşma gibi iş kullanıcılarının ihtiyaç duyacağı tüm özelliklere sahip. Google’ın servisleriyle de entegre çalıştığını belirtmek gerek.

Erkan Calp

Hangouts Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
73.9 MB DOSYA BOYUTU

Google Hangouts Chat, iş kullanıcılarını birbirine bağlıyor.

Hangouts Chat, Google tarafından geliştirilen, iş kullanıcılarına özel hazırlanmış güvenli, akıllı iletişim uygulaması. Facebook Workplace, Microsoft Teams veya Slack gibi iş arkadaşlarınızla - çevrenizle hızlıca iletişime geçip birlikte çalışmanıza imkan veren bir uygulama. iPhone ve iPad ile uyumlu ve de ücretsiz indirip Google hesabınıza giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Google’ın masaüstü ve mobil platformda indirmeye açtığı yeni uygulaması Hangouts Chat, çalışanların işini kolaylaştırmak üzere tasarlanmış. İş arkadaşınızlarınızla bireysel veya grup şeklinde iletişime geçip (mesajlaşma ve görüntülü sohbet) , botlar sayesinde hızlıca toplantılar ayarlayabiliyor, kullanıcı izinleriyle uğraşmadan dosya paylaşımında bulunabiliyorsunuz. Google’ın servisleriyle entegre çalıştığından dokümanları, elektronik tabloları, slaytları doğrudan açıp yorum gönderebiliyorsunuz.

Google Hangouts Chat’i diğerlerinden ayıran şey ise; akıllı botlara sahip olması. Örneğin; Meet botu, tüm kişilerin takvimini inceleyerek toplantıları herkese uyacak bir vakte ayarlıyor.

Erkan Calp

Hangouts Chat

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Ekipler için akıllı ve güvenli mesajlaşma uygulaması

Hangouts Chat, Google’ın Mac kullanıcılarına da ücretsiz sunduğu mesajlaşma uygulaması. Ekipler için hazırlanan iletişim uygulaması, yapı itibarıyla Microsoft Teams, Facebook Workplace, Slack’e benzerlik gösteriyor ancak akıllı botlar gibi rakiplerinde olmayan özelliklere de sahip.

Google tarafından geliştirilen “ekipler için” mesajlaşma uygulaması Hangouts Chat, iş kullanıcıları arasında iletişimi (birebir ve grup sohbetleri) dosya paylaşımını (doküman, elektronik tablo, slayt, fotoğraf, video vs.) kolaylaştırıyor. G Suite ve üçüncü parti araçlarla entegre çalışan uygulama, toplantı vakitlerini kişilerin takvimlerine bakarak ayarlayabilen Meet Bot, uçuş araması yapan Kayak Bot, görev ataması yapan MeisterTask Bot, anket oluşturan Polly Bot gibi yardımcı akıllı botlar sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Facebook Workplace Chat

    PC için Facebook Workplace Chat ile iş arkadaşlarınızla her daim bağlantıda kalın.
  • Hangouts

    Hangouts, Google tarafından üretilen Google Talk uygulamasının gelişmiş ve yeniden isimlendirilmiş ürünü.
  • mysms

    mysms Windows uygulaması ile bilgisayarınızın başında otururken rahatça arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Camfrog Video Chat

    Camfrog sesli ve görüntülü iletişim kurmanıza, kendi sohbet odanızı açmanıza ve bünyesindeki kanal ve sohbet odaları sayesinde kullanıcılarla aynı anda video sohbeti yapmanızı sağlıyor.
  • MindMeister

    Takım çalışmasına uygun ve bir fikri geliştirebilmek için üzerinde yoğunlaşabileceğiniz, sistem analizi yapabileceğiniz ve iş geliştirme adımlarını görselleştirebileceğiniz proje yönetim servisidir.
  • Zoom

    Zoom ya da Zoom Cloud Meetings, ders verme ve alma üzerine kurgulanmış bir görüntülü konuşma programıdır.