Hard Hat Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Hard Hat Challenge, Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge kadar yaygın meydan okuma oyunu.

Hard Hat Challenge, Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge gibi bir anda çıkıp dünya genelinde yaygınlaşan meydan okumalardan esinlenerek hazırlanmış bir mobil oyun. Ünlü isimlerin de yer aldığı oyunda amaç küreğin ucuna basarak başlığı takmak.

Daha çok inşaat işçileri arasında yaygın olan Hard Hat Challenge, akımla aynı isimde mobil oyun olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Oyuna ilk başladığımızda hareketi nasıl yapacağımızı öğreniyoruz. İnşaat işçisi olarak küreğe basarak bareti giymeye çalışmak ilk görevimiz. Bareti yerimizden kıpırdamadan giymeyi başarırsak oyunu öğrendiğimiz kabul ediliyor ve baret dışında başka başlıkları da doğrudan kafamıza sokmaya başlıyoruz.

Aynı hareketi tekrarlayarak ilerlediğimiz oyunda meydan okumayı başarabilmenin püf noktası küreğe basma şiddetini iyi ayarlamaktan geçiyor elbette. Ancak başlığa göre dokunuşu ayarlamanız gerek. Barette yaptığınız ayarlama başka bir başlıkta tutmayabiliyor.

Erkan Calp

Hard Hat Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
185 MB DOSYA BOYUTU

Hard Hat Challenge, inşaat işçileri arasında yaygın olan meydan okumalardan biri; mobil oyunu da oldukça eğlenceli.

Hard Hat Challenge, yediden yetmişe her sektörden çalışanın katıldığı meydan okumalardan biri. Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge gibi hızla yaygınlaşmış akımlardan biri olan Hard Hat Challenge şimdi mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor.

iOS platformunda da ücretsiz indirilip oynanabilen meydan okuma oyununda amaç küreğin ucuna dokunarak başlığı kafaya sokabilmek. Daha çok inşaat işçileri arasında olan bu meydan okumanın da diğerleri gibi neden yapıldığı, kimin çıkardığı belli değil. Siz de inşaat işçisi olarak bareti bu ilginç yolla takmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız akımla aynı isimde olan oyuna katılabilirsiniz.

Beceri odaklı oyuna ilk başladığınızda meydan okumanın inceliklerini öğreniyorsunuz. Bareti giymeyi başardığınızda farklı başlıkları giymek için uğraş veriyorsunuz. Kafanıza ne kadar çok başlık gimeyi başarırsanız o kadar iyi. Her seferinde farklı bir başlığı giymeniz gerektiğinden yüksek puan yapmanın fazla kolay değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fail Hard

    Fail Hard ile şov dünyasına atılarak yeteneklerimizi sergiliyoruz
  • Hard Guys

    Hard Guys, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur.
  • Hat Trick Shots

    Hat Trick Shots, Ketchapp'ın imzasını taşıyan şapka fırlatma oyunu.
  • Falling Bottle Challenge

    Falling Bottle Challenge, kolaydan zora doğru ilerleyen şişe çevirme oyunu.
  • Brain Color Challenge - BCC

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Origami Challenge

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kağıt katlama oyunudur.
  • Knife Hit

    Bıçak challenge'a var mısınız?
  • Dive Hard

    Dive Hard, Android platformuna özel çıkan yüksekten atlama, dalış oyunu.