Harekat 2 APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
7,823 TOPLAM İNDİRME
348 MB DOSYA BOYUTU

Hemen Harekat 2 APK indirin ve bu gerçekçi savaş alanında askeri disiplinle çatışmaya başlayın.

Devlaps Games tarafından geliştirilen Harekat 2 APK gerçekçi bir askeri simülasyon oyunudur. Önceki oyunun kullanıcıları tarafından geri dönüşler alan geliştirici ekip Harekat 2 APK’yı bu doğrultuda geliştirdi.

Gerçek hayatta kullanılan askeri teçhizat ve araçlarla birlikte son derece gerçekçi bir deneyim sunmayı hedefleyen Harekat 2 APK pek çok detayı bünyesinde bulunduran bir yapım.

Gündüz-gece döngüsü, dinamik hava koşulları gibi gerçekçi pek çok etmenin dahil edildiği bu oyun simülasyona yakın bir tecrübe arayan oyuncular için ideal.

13'den fazla araç, 9'dan fazla özelleştirilebilir silah ve onlarca askeri teçhizattan birkaçını seçin ve kendinizi savaş alanına atın. Strateji kurarak düşmanlarınızı bozguna uğratın ve hayatta kalma mücadelesi verin.

Harekat 2 APK İndir

Harekat 2 APK indirin ve bu gerçekçi askeri simülasyonda yerinizi alın. Türk askeri simülasyonu sevenler bu oyunu kaçırmasın. Grafik ve çevre detayları konusunda pek iç açıcı olmayan Harekat 2 APK maalesef iyi gözüken bir oyun değil. Harekat 2 APK her cihazda oynanabilsin diye böyle bir karar alınmış olabilir. Pek çok mobil cihaz tarafından oynanabilen Harekat 2 APK belki de yeni favori oyununuz olabilir.

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • FarmVille 2 APK

    FarmVille 2, ücretsiz oynanabilir çiftlik oyunu. FarmVille 2 Köy Kaçamağı APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir.
  • Case Simulator 2 APK

    Case Simulator 2 APK CS:Go oyuncuları için yapılmış loot box simülatörü. Kutu açma oyununda Counter Strike oyunundan öğeleri (silahlar, bıçaklar) topluyorsunuz.
  • Sunrise Village APK

    Çiftlik simülasyon oyunları arasına katılan Sunrise Village APK, online olarak oynanabiliyor.
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Real Gangster Crime 2 APK

    Real Gangster Crime 2 APK Android GTA oyunları oynamayı sevenlerin favorilerinden.
  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.