Harmony Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,100 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Harmony Isle, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir şehir kurma oyunudur.

Harmony Isle, Windows Phone tabanlı akıllı telefon ve tabletinizda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en eğlenceli şehir kurma oyunlarından biridir. Harmony Adası’nda yapacaklarınızın sınırı yok. Güzel villalar, malikaneler, eğlence ve kültür mekanları, leziz yemek noktaları ve daha nicesi ile adanızı milyonlarca kişinin ziyaretine açın.

Türkçe dil destekli şehir kurma oyununda Harmony Adası’na seyahat ediyor ve işçilerimizi yönlendirerek rüya adayı oluşturmaya çalışıyoruz. Güzel bir animasyonla başladığımız oyunda bayan bir yöneticinin yardımıyla kasabamızı güzelleştirmek adına ilk adımları atıyoruz.

Villalar, malikaneler, müzeler, barlar, tiyatrolar, sinemalar, parklar ve daha onlarca yapıyı kullanarak kasabanızı büyütüyorsunuz. Tüm yapıların tamamlanma süresi farklı ve yapım aşamasını renkli bardan takip edebiliyorsunuz. İlerleyebilmeniz için size verilen görevleri eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekiyor. Tanıtım sürecinin ardından şehrinizi tamamen kendi zevkinize göre oluşturabilir, dilediğiniz zaman yardımcınıza başvurabilir, fikrini alabilirsiniz.

3 boyutlu etkileyici grafikler ve sakinleştirici müzikleriyle benzersiz bir şehir kurma oyunu olan Harmony Adası’nı kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Harmony Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
676 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Harmony Isle, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir şehir kurma oyunudur.

Harmony Isle, iOS cihaz sahibi oyuncuların kendi şehirleriniz kurarak, şehirde yaşayan insanları mutlu etmeye çalışacağı ücretsiz bir şehir kurma oyunudur. Oyun genel olarak renkli grafiklerden oluşuyor ve heyecanlı bir oynanışa sahip. Aynı türde farklı şehir kurma oyunları denediyseniz, Harmony Isle'da sizi heyecanlı ve eğlenceli bir dünya bekliyor. Oyun tamamen ücretsiz olduğundan dolayı iPhone ve iPad'lerinize hiç bir ücret ödemeden indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Şehrinizi kurmaya başlamadan önce ilk olarak şehrinize bir isim vermelisiniz. Daha sonra bina inşaatlarına geçebilirsiniz. Şehrinize ilk olarak halkınızın kalabileceği evler ve sosyalleşebileceği mekanlar yapmanız gerekmektedir. Hayalinizdeki şehri kurmaya çalışacağınız oyunda, şehri düzenleme konusunda tamamen özgürsünüz. Şehrinize villalar, müzeler, barlar, sinema salonları ve tiyatrolar inşa ederek halkınızı mutlu edebilirsiniz. Şehrinizdeki sorunları düşünerek bu sorunlarla yüzleşmeniz gerekmektedir.

Bağımlılık yapan bir oyun yapısı olan Harmony Isle, 3 boyutlu grafikler sunmaktadır. Tek görevinizin binalar yapmak olmadığı oyunda, halkınızın refahı ve gelişimi için elinden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Şehir kurma oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız, Harmony Isle'ı ücretsiz olarak indirip, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Harmony Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
594 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Harmony Isle, Windows Phone için şehir kurma oyunudur.

Harmony Isle, (Harmony Adası) Windows Phone tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde uzun saatler yorulmadan oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur. Türkçe dil desteği sunan ve etkileyici 3 boyutlu grafiklere sahip oyunda müzelerden barlara, tiyatrolardan sinemalara, zen bahçelerinden güzel villalara birçok yapı seçeneği mevcut.

Harmony Adası’na seyahat ettiğiniz ve işçilerinizle inşa edeceğiniz rüya adanızı oluşturmaya çalıştığınız bu şehir kurma oyununda amacınız şehrinizi olabildiğince büyütmek ve insanların mutlu bir şekilde yaşamını sürdürecekleri ortamı sunmak. Eğlence mekanları, yeme-içme yerleri ve konaklama yerleri ile hayalinizi süsleyen şehri oluşturacaksınız. Villalar, köşkler, barlar, müzeler, tiyatrolar, bahçeler, heykelcikler ile şehriniz büyüdükçe büyüyecek.

3 boyutlu bir şehir kurma oyunu olan Harmony Adası’na ilk başladığınızda size bir yardımcı eşlik ediyor. Bu yardımcının direktifleri doğrultusunda oyuna kolayca ısınıyorsunuz. Birkaç görevi yerine getirdikten sonra şehrin yönetimi tamamen size geçmiş olsa da, dilediğiniz zaman yardımcıya başvurmanız, şehrinizi büyütmek adına öneriler almanız mümkün. Kolay oynanışa sahip oyunda görevleri tamamladıkça seviye atlıyorsunuz. Her gün oyuna girmeniz karşılığında çeşitli ödüllerin de sahibi oluyorsunuz.

Akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Türkçe şehir kurma oyunu arıyorsanız Harmony Isle iyi bir seçim olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lost in Harmony: The Musical Harmony

    Lost in Harmony: The Musical Harmony, Lost in Hamony için geliştirilen bir genişleme paketidir.
  • The Isle Tide Hotel

    Oteldeki tarikatın oyunlarını bozduğumuz The Isle Tide Hotel oyununda, genç kızı kurtarın ve hikayeye seçimlerinizle yön verin.
  • Euler Math Toolbox

    Euler Math Toolbox ile Algebra sistemini kullanarak ödevlerinizi ya da işle ilgili dökümanlarınızı grafiklerle düzenleyin, harika bir proje haline getirin.
  • Comodo EasyVPN (Unite)

    Comodo EasyVPN programıyla dilediğiniz bilgisayarlar arasında özel bir sanal ağ kurarak oyun oynayabilir, dosya paylaşabilir veya ağdaki bilgisayarları uzaktan kumanda yöntemiyle yönetebilirsiniz. Ücretsiz olan program özellikle küçük işle
  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • Beer Factory

    Beer Factory, oyuncuların kendi bira fabrikalarını açabildiği bir simülasyon oyunudur.
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu