Hash Tool

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME
0.65 MB DOSYA BOYUTU

Dosyalarınızın hash kodlarını görebilmek ve eşleştirebilmek için bu ücretsiz programı indirebilirsiniz.

Hash Tool uygulaması elinizde bulunan dosyaların hash kodlarını almanızı sağlayan programlardan bir tanesi ve küçük, ücretsiz ve taşınabilir yapısı ile tercih edilebilir uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama herhangi bir kurulum gerektirmediği için sıkıştırılmış dosyasından çıkardıktan sonra hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Programı açtıktan sonra sürükle bırak desteğini kullanarak yahut File menüsünden istediğiniz dosyayı açabiliyorsunuz ve anında karşınıza istediğiniz hash kodları çıkıyor. Belirtilen hash kodu destekleri arasıdna MD5, CRC32, SHA1 ve SHA256 yer alıyor. Dilediğiniz kodu, kodun hemen yanında yer alan Copy butonuna basarak hafızaya alabilir ve dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

Bunun yanında Hash Tool'un sağladığı avantajlardan birisi ise girdiğiniz bir hash kodunun seçeceğiniz dosya ile uyuşup uyuşmadığını sizlere bildirebilmesi. Böylece teker teker koddaki bütün harf ve rakamlara bakmanıza gerek kalmadan dosyanın tam olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz. Dosyaya kaydetme butonunu kullanarak ise hash kodlarını bir yazı dosyasına aktarabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HP USB Disk Storage Format Tool

    HP USB Disk Storage Format Tool, bilgisayarınıza takılı olan USB belleklerinizi formatlamanızı ve başlangıç diskleri oluşturmanızı sağlayan son derece yararlı ve ücretsiz bir program.
  • WinUSB Maker Tool

    WinUSB Maker Tool ile önyüklenebilir Windows kurulum aygıtı oluşturabilirsiniz.
  • HDD Low Level Format Tool

    HDD Low Level Format Tool, sabit diski tamamen sıfırlamak için ücretsiz harddisk biçimlendirme programıdır.
  • HDD Raw Copy Tool

    Bilgisayarınızın sabit diskini başka bir diske birebir kopyalamak için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir araç.
  • Hash Compare

    Hash Compare programı, MD5, SHA1 ve SHA256 checksum hesaplamalarında ve karşılaştırmalarında kullanılabiliyor.
  • Hash Reporter

    Elinizdeki dosyaların farklı formatlardaki hash kodlarını sorgulayabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • HashMaker

    Dosya ve klasörlerinizin hash kodlarını hızlıca hesaplamak ve tam olduklarından emin olmak için ücretsiz HashMaker'ı kullanabilirsiniz.
  • Free File Hash Scanner

    Dosyalarınızın eksik kopyalanıp kopyalanmadığını hesaplamak için bu ücretsiz programı kullanabilir ve MD5 hash sonuçlarını öğrenebilirsiniz.