HD Tach 3

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,062 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Veri saklama birimlerinin hızını ölçün

Sabit disk, USB parmak bellek, hafıza kartı gibi veri saklama aygıtlarının hızını ölçmek için kullanabileceğiniz güvenilir bir uygulamadır. Rastgele okuma, sıra halinde okuma ve arayüz doldurma testleri uygulayarak bulduğu sonuçları anlaşılır grafikler halinde gösterir.

SCSI, IDE/ATA, 1394(FireWire), USB, SATA ve RAID arayüzlerinin tümünü destekleyen bu uygulamayı, sabit diskinizin performansını test etmek ya da üreticinin sunduğu verilerin doğruluğunu kontrol etmek için kullanabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HDCleaner

    Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyen, kopyalanmış dosyaları bulan ve kullanılmayan kayıt girdilerini temizleyen ve bu sayede sistemi hızlandıran ücretsiz bir program arıyorsanız HD Cleaner tam aradığınız program.
  • IsoBuster

    CD, DVD, BD, HD DVD gibi tüm optik disk formatlarını destekleyen veri kurtarma programı sayesinde kaybolan tüm verilerinizi geri getirebileceksiniz.
  • Commandos 3 - HD Remaster

    Commandos 3 - HD Remaster ile serinin üçüncü bölümünü yeniden deneyimleyeceğiz.
  • Chess HD

    Chess HD, yapay zekaya veya gerçek oyunculara karşı oynayarak kendinizi geliştirebileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunu.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • Jagged Alliance 3

    Jagged Alliance 3, çeşitli paralı asker grupları yönetebildiğimiz, bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
  • Montezuma'nın Hazineleri 3

    Alawar yapımı Montezuma’nın Hazineleri serisinin üçüncü ve en yeni oyunu olan Montezuma’nın Hazineleri 3 ile yepyeni bir Montezuma macerasına hazır olun.
  • Corel DVD Copy 6 Plus

    Corel DVD Copy ile istediğiniz DVD veya farklı formattaki videolarınızı hemen hemen tüm medya oynatıcılarının formatlarına dönüştürebilirsiniz. Taşınabilir tüm medya oynatıcıları da dahil. 3 adımda HD kalitesinde video kopyaları yap