Head Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Head Basketball, farklı oyun modları içeren kafa basketbolu oyunu.

Head Basketball, klasik kurallar eşliğinde oynanan basketbol oyunlarından sıkıldıysanız Android telefonunuzda kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Büyük kafalı basketbol oyuncularını kontrol ettiğiniz oyunda turnuvalara katılma, teke tek oynama, ölümüne olmak üzere farklı modlar yer alıyor.

İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz kafa basketbolu oyununda her biri farklı yeteneklere sahip 12 oyuncu bulunuyor. Seçtiğiniz karakterin özelliklerini maç kazandıkça geliştirebiliyorsunuz. Maçlar ise klasik karşılaşmalardan oldukça farklı. Oyuncuların silahlarını kullanarak birbirilerini durdurup sayı üretmeye çalışıyor. Aklınıza gelebilecek her türlü silah mevcut.

Görsellerin yanı sıra karakter animasyonlarının ve patlama efektlerinin de göze hoş geldiği basketbol oyununda oyuncunuzun kontrolünü sol ve sağ yandaki butonlarla sağlıyorsunuz. Bu noktada oyunda hem sayı hem savunma yapmanın çok kolay olmadığını söylemem gerek.

Erkan Calp

Head Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Head Basketball, iPhone ve iPad'inizde online oynayabileceğiniz kafa basketbolu oyunu.

Head Basketball, bireysel yeteneğinizden ziyade silahınızın gücünüzü göstererek rakibinizi yenebileceğiniz online basketbol oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılarak bizleri şaşırtan oyunda arcade, turnuva, hayatta kalma gibi klasik basketbol oyununda göremeyeceğiniz farklı oyun modları yer alıyor.

Çift kontrol sistemiyle iPhone’da da rahat oynanış sunan kafa basketbolu oyununda özelleştirilebilir 12 farklı karakter seçebiliyorsunuz. Karakterler daha önce de söylediğim gibi silah kullanabiliyor ve her biri ayrı yetenekli. Zaten maç esnasında özel silahını üzerinizde kullanan rakibinizle karşı karşıya geldiğinizde tamamıyla farklı bir basketbol oyunu oynadığınızı görüyorsunuz.

Oyunda sporcuların kontrolünü sağlamak için sahanın altına konumlandırılmış büyük butonları kullanıyorsunuz. Soldaki butonlar yönlendirmeniz, sağdaki butonlar da özel hareket denemeleriniz için bulunmakta. Kalan süre ve sağlık durumunuzu da üstten kontrol ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Punch My Head

    Punch My Head, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Head Soccer LaLiga 2016

    Head Soccer LaLiga 2016, Android cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz resmi bir online kafa topu oyunudur.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.