Head Soccer - Brazil Cup 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
429 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.

Head Soccer – Brazil Cup 2014 ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve gerçekten çok keyifli bir Android futbol oyunudur. Dünya Kupası'nın yavaş yavaş sonuna yaklaşırken keyifle oynayabileceğiniz bir futbol oyunu arıyorsanız Headh Soccer – Brazil Cup 2014'e mutlaka göz atmanız gerektiğini düşünüyorum

Oyuna Dünya Kupası'na katılmış dünya takımlarından birini seçerek başlıyoruz. Oyunda tek bir amacımız var o da rakibin boş anını yakalayarak gol atmak. Bu hiç de kolay değil çünkü kaleler ufak ve futbolcuların kafası normalin birkaç katı. Buna ek olarak topun da devasa boyutlarda olması gol atmayı neredeyse imkansız hale getiriyor.

Oyunun kontrolleri son derece akıcı. Zaten çok komplike olmadığı için yapmamız gereken çok fazla şey yok. Sadece topa kafa atmalı ve kaleye göndermeliyiz. Kafayla vurmak yerine ayağınızla da vurmayı tercih edebilirsiniz fakat kafayla gol atma şansınız daha yüksek.

Futboldan keyif alıyorsanız ve bu kategoride yer alan kaliteli bir oyun arıyorsanız Head Soccer – Brazil Cup 2014'ü mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Head Soccer - Brazil Cup 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
87.8 MB DOSYA BOYUTU

Son derece keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Soccer - Brazil Cup 2014'te rakip oyuncuları teker teker eleyerek kupaları toplamaya çalışıyoruz.

Head Soccer – Brazil Cup 2014 adından da anlaşılacağı gibi 2014 Dünya Kupası için özel olarak tasarlanmış bir futbol oyunudur. Son derece keyifli bir yapıya sahip olan Head Soccer daha çok Kafa Topu ismiyle bilinen oyunla büyük benzerlikler taşıyor.

Oyunda karşı karşıya mücadele eden futbol oyuncularını kontrol ediyoruz. Amacımız rakip oyuncunun üzerinden aşırtma tekniğiyle topu kaleye yollamak. Bu hiç de kolay olmuyor zira kaleler normalden daha ufak ve top çok büyük. Oyunda farklı güçlendirmelere de yer verilmiş. Bunları toplayarak rakibe karşı avantaj elde edebiliyoruz.

Head Soccer – Brazil Cup 2014'de üç farklı mod bulunmakta; dostluk maçı, kupa modu, hayatta kalma modu. Hayatta kalma modunda mümkün olduğunca fazla gol atmaya çalışıyoruz. Kupa modunda ise rakipleri tek tek eleyip zafere giden yolda ilerlemeye çalışıyoruz. Dostluk maçı ise tahmin ettiğiniz gibi en sade ve hızlı olanı.

Eğer siz de Kafa Topu isimli flash oyunu oynadıysanız ve keyif aldıysanız Head Soccer – Brazil Cup 2014'ü mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Head Soccer Cup 2014

    Android cihazlar için dünya kupasına özel futbol oyunudur.
  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.
  • Flick Soccer Brazil

    Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.
  • Pixel Cup Soccer 16

    Pixel Cup Soccer 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Pixel Cup Soccer Maracanazo

    Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça eğlenceli bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Head Soccer LaLiga 2016

    Head Soccer LaLiga 2016, Android cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz resmi bir online kafa topu oyunudur.