Hearthstone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
27,092 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Hearthstone, popüler oyun geliştiricisi Blizzard tarafından geliştirilen ve bağımlılık yapan bir dijital kart oyunudur.

Hearthstone, dünyaca ünlü popüler oyun geliştiricisi Blizzard tarafından geliştirilen ve oldukça bağımlılık yapan ücretsiz bir dijital kart oyunudur.

Hearthstone İndir

Oyuncuların, Rexar (Hunter), Uther Lightbringer (Paladin), Garrosh Hellscream (Warrior), Malfurion Stormrage (Druid), Gul'dan (Warlock), Thrall (Shaman), Anduin Wrynn (Priest), Valeera Sanguinar (Rogue) ve Jaina Proudmoore (Mage) gibi farklı 9 adet kahramandan (karakter sınıfından) bir tanesini seçerek başlayacakları oyun sıra tabanlı olarak oynanmaktadır.

Oyun içerisinde her kahramanın (karakter sınıfının) kendisine özel kartları ve özel güçleri olduğu gibi her kahramanın (karakter sınıfının) ortak olarak kullanabileceği kartlar yer almaktadır.

Oldukça basit bir mantık üzerine kurulu olan Hearthstone'da amacınız kahramanınızı seçmek ve kahramanınıza özel olarak hazırlayabileceğiniz veya kahramanınıza göre otomatik olarak seçilen 30 kartlık deste ile rakiplerinize karşı mücadele etmektir.

Büyü kartları, savaşçı kartları, silah kartları, özel yetenekler kartları ve çok daha fazlasının yer verildiği oyunda, günlük olarak size verilen görevleri tamamlayarak kazanacağınız altınlar yardımıyla yeni kartlar satın alabileceğiniz gibi gerçek para ile de kart satın alma şansına sahipsiniz. Aynı zamanda elinizde fazla olan kartları yeniden değerlendirerek kendi istediğiniz kartlara sahip olabilirsiniz.

Oyun içerisinde bir rakibinizin bir sizin sırayla yapacağı hamleler sonunda 30 can puanını ilk kaybeden karşılaşmayı kaybetmiş sayılıyor. Rakiplerinize karşı yapacağınız karşılaşmalar sonrasında elde edeceğiniz deneyim puanlarıyla karakterinizin seviyesini yükseltebiliyor ve yeni kartlar açtırma şansına hak kazanabiliyorsunuz.

Blizzard oyunlarının ve Blizzard evreninin hayranı olan oyuncuların mutlaka oynamasını önereceğim Hearthstone'un gerçekten bağımlılık yaptığını söylemeden de geçemeyeceğim.

Hearthstone Nasıl Oynanır?

  • Başlangıç Elinizi Seçin: Mücadele, kimin başlayacağını belirlemek için yazı tura atılarak başlar. Ardından her iki oyuncu da başlangıç ellerini çeker; Yazı tura atan için üç kart, diğer oyuncu için dört kart. İlk olmak stratejik avanta sağlar, ikinci alan oyuncu da coin kazanır. Başlangıç ellerinizden istediğiniz kadar kartı değiştirmeyi seçebilirsiniz, bu mulligan (ikinci bir şans) olarak bilinir. Her iki oyuncu da elini kabul ettiğinde mücadele uygun biçimde başlar.
  • Kart Çekin: Her turun başında destenizden bir kart çekersiniz ve bazı kartlar için sıranız geldiğinde ek kart çekebilirsiniz.
  • Kartlarınızı Oynayın: Tek bir mana kristali ile devam etmek çok şey değildir ancak sıra size ilk geldiğinde yapabileceğiniz çok sayıda etkili, düşük maliyetli oyun vardır. Örneğin; Argent Squire minyonunu ele alalım. Minyonlar oynadıkları sıraya saldırmazlar, bu yüzden squire hareket etme sırası kendisine gelene dek kestiremez.
  • Saldırı: Rakibiniz minyon oynadı, şimdi sıra sizde. İlk mana kristali başka bir minyon çağırabilir, büyü yapabilir veya Kahraman Gücünüzü kullanabilirsiniz. Kararlar.. kararlar.. Argent Squire’ınız da saldırmaya hazır; rakibinize saldırabilirsiniz veya onun minyonunu alt edebilirsiniz. Squire bir sonraki hasar kaynağını ortadan kaldıran İlahi Kalkana sahip olduğundan rakip minyonu kendi başınıza feda etmeden alt edebilirsiniz.
  • Kahraman Gücünüzü Kullanın: Haydutlar hançer çağırabilir, o nedenle bir bıçak alın ve bu silahı rakibinizin minyonunu yok etmek, efendinizin kalkanını kurtarmak için kullanın. Silah kullanan kahramanlar, kahramanları veya minyonları hedef alabilir ancak dikkat edin; her saldırı bir dayanıklılık puanına mal olur, kahramanınız savaş hasarı alabilir ve silahınızın dayanıklılığı bittiğinde tamamen ortadan kalkar.
  • Sıranızı Savın: Daha fazla minyon oynayarak tahtalarını mı geliştirecekler? Kaldırmaya mı odaklanacaklar? Ölümcül kombo yapana dek bekleyecekler mi? Sırayla her maç daha zorlu, karmaşık ve eğlenceli hale gelir. Stratejiniz ne olacak?
Can Çevrim

Hearthstone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,655 TOPLAM İNDİRME

Hearthstone türünün en iyileri arasında yer alan bir kart oyunudur

Not: Oyun artık akıllı telefonlarda da çalışabilmektedir

Hearthstone, dünyaca ünlü Warcraft, Diablo ve Starcraft gibi oyunların geliştiricisi Blizzard tarafından geliştirilmiş üst kaliteye sahip bir kart oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Hearthstone Heroes of Warcraft'ta ilk olarak bir gerçek zamanlı strateji oyunu olarak ortaya çıkan, sonradan bir MMORPG oyununa dönüşen Warcraft'ın büyülü evrenine konuk oluyoruz. Hearthstone Heroes of Warcraft'ta Warcraft kahramanlarını temsil eden kartları kontrol etmekteyiz. Her kahraman kendine has yeteneklere ve dezavantajlara sahip olduğu gibi kartlarımız da benzer şekilde kendine has avantaj ve dezavantajlara sahip. Farklı kahramanların kartlarını birleştirerek oluşturduğumuz destemizdeki kahramanların uyumu bize galibiyeti getirecek temel faktör.

Hearthstone Heroes of Warcraft stratejik bir oyun yapısına sahip. Oyunda kartlarımızı kullanırken rakibimizin hamlelerine göre karar almamız gerekiyor. Oyunda sahip olduğunuz kart koleksiyonu Battle.net üzerindeki hesabınıza kaydediliyor. Eğer oyunu daha önceden bilgisayarlarınızda oynadıysanız sahip olduğunuz kartlar ve oyun gelişiminiz oyunun Android versiyonuna da aktarılıyor. Benzer şekilde iOS cihazlarınızda oynadığınız Hearthstone Heroes of Warcraft'taki gelişiminiz de Android cihazınıza aktarılıyor. Eğer oyunun Android versiyonunu ilk defa oynayacaksanız bu versiyonda sahip olduğunuz kartlar da oyunun bilgisayar veya iOS versiyonlarına Battle.net hesabınız üzerinden aktarılabilmekte.

İnternet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz Hearthstone Heroes of Warcraft'da heyecan dolu karşılaşmalar yapabilirsiniz. Bunun yanında oyunu tek başınıza da oynayabilir ve yapay zekaya karşı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Hearthstone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,907 TOPLAM İNDİRME
480 MB DOSYA BOYUTU

Hearthstone, Blizzard'ın oynaması oldukça eğlenceli olan kart oyununun ücretsiz olaran sunulan iPad versiyonudur.

Hearthstone, kart oyunu severlerin oldukça hoşuna gidecek olan yeni, ücretsiz ve eğlenceli bir kart oyunudur. Bir süredir beta sürecinde olan Hearthstone, geçtiğimiz haftalarda normal versiyonuna geçiş yaparak tüm oyunculara sunulmuştu. Ücretsiz olarak açacağınız Battle.net hesabu ile giriş yapabileceğiniz oyunun yeni iPad versiyonu ise Nisan ayının başında oyunculara sunuldu. 2015 Nisanı'nda ise oyun iPhone telefonlarda da oynanabilir hale geldi.

Oyundaki amacınız World of Warcraft karakterleri arasından en beğendiğiniz yada beğendiklerinizi seçerek bu karakterlere özel desteler oluşturmak. Desteleriniz içerisinde karakterinize özel canavar ve büyüler ile birlikte tüm karakterlerin kullanabileceği canavar ve büyüleri de kullanabiliyorsunuz. Oyunu kendi seviyenizdeki rastgele seçilen oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz gibi, arkadaş listenizdeki kişiler ile de oynayabilirsiniz.

Oyunda belirli bir süre içerisinde yeterli tecrübe kazandıktan sonra dereceli maçlara ve arenaya giriş yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu modlarda yapacağınız maçlar çok daha çekişmeli ve heyecanlı geçmektedir. Dereceli maçlarda galibiyet aldıkça yıldız kazanarak derecenizi 25'ten 1'e doğru yükseltmeye çalışıyorsunuz. Arena'da ise size sunulan 3 farklı karakterden birini seçerek daha sonrasında rastgele sunulan kartlar arasından en yararlı ve avantajlı olanlar ile bir deste oluşturarak rakipleriniz ile karşılaşıyorsunuz. Fakat Arena'ya girebilmek için 150 altın yada belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Oyun içerisindeki günlük görevleri yaparak altın kazanabilir ve böylelikle arenaya giriş yapabilirsiniz.

Barış YANIK

Hearthstone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
2,808 TOPLAM İNDİRME
5.95 MB DOSYA BOYUTU

Hearthstone, Blizzard tarafından Mac kullanıcıları için geliştirilen bağımlılık yapıcı ve ücretsiz bir dijital kart oyunudur.

Hearthstone, Blizzard tarafından geliştirilen ve oldukça bağımlılık yapan ücretsiz bir dijital kart oyunudur.

Oyuncuların farklı karakter sınıflarında yer alan 9 adet kahramandan istediklerini seçerek rakiplerine karşı sıra tabanlı olarak oynayabilecekleri oyun içerisinde yer alan kahramanlar ve karakter sınıfları şu şekildedir: Rexar (Hunter), Uther Lightbringer (Paladin), Garrosh Hellscream (Warrior), Malfurion Stormrage (Druid), Gul'dan (Warlock), Thrall (Shaman), Anduin Wrynn (Priest), Valeera Sanguinar (Rogue) ve Jaina Proudmoore (Mage).

Her karakter sınıfının veya başka deyişle kahramanın kendisine özel kartları olduğu gibi tüm kahramanlar tarafından kullanılabilecek olan ortak kartlarda oyunda yer almaktadır.

Oynanışı her ne kadar basit olsa da oyun içerisinde geliştireceğiniz stratejiler ve kartlarınızı doğru şekilde kullanmanız kazanan tarafı belirleyecek olan en önemli unsurlardan bir tanesidir. Oyuncular oyuna başlarken oynamak istediği kahramana özel olarak 30 karttan oluşan desteyi istedikleri şekilde seçebilirler veya kahramanlar için otomatik olarak seçilmiş destelerle oyunu oynayabilirler.

 

Hearthstone üzerinde kullanacağınız destede savaşçı kartlarına, büyü kartlarına, silahlara ve özel yetenek kartlarına yer verebilir ve savaş alanında kahramanınızın özel yeteneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca günlük görevlerden ve maçları kazanarak toplayacağınız altınlar yardımıyla yeni kartlar satın alabilir ve destelerinizde bu kartları kullanmaya başlayabilirsiniz. Özel olarak elinizde bulunan fazla kartları eriterek elde ettiğiniz hammadde yardımıyla yeni kartlar açtırma şansına da sahipsiniz.

Şu an için sadece PC ve MAC kullanıcıları için açık beta sürümünde olan oyunun, yakın zaman içerisinde mobil platformlar üzerinde de kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Blizzard oyunlarının ve Blizzard evreninin hayranı olan oyuncuların mutlaka oynamasını önereceğim Hearthstone'un gerçekten bağımlılık yaptığını söylemeden de geçemeyeceğim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL SNAP

    Bu kart oyununu hemen indirin ve hızlı bir oyununun keyfine varın.
  • Inscryption

    Kart oyunlarını seviyor musunuz? Farklı bir kart oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Inscryption aklınızı başınızdan alacak.
  • Ratropolis

    Ratropolis: Gerçek zamanlı kart oyunu, Steam en iyi oyunlar arasında!
  • Deste: Harb Oyunları

    Deste: Harb Oyunları, Osmanlı Devleti temalı bir online kart oyunudur
  • PartyPoker

    Kart oyunları tutkunlarına harika bir oyun daha ...
  • Piniky.net

    Piniky.net uygulaması sayesinde masaüstü oyunları ve kart oyunlarını internet üzerinden gerçek insanlarla oynayabiliyorsunuz.
  • Hex: Shards of Hate

    Hex: Shards of Fate, fantastik rol yapma oyunları ve stratejik kart oyunlarını bir araya getiren benzersiz bir online oyundur.
  • Batak İhaleli

    Batak İhaleli, batak oyununu PC'de oynamak isteyenler içindir. İhaleli batak oyunu bataktan daha eğlencelidir.