Heli Hell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Heli Hell sınırsız aksiyon vaat eden ücretsiz bir helikopter savaşı oyunudur.

Heli Hell hem iOS hem de Android platformları için mevcut olan aksiyon dolu bir helikopter savaşı oyunudur. Dünyanın saldırı altında olduğu bir dünyada mücadele ederek insanlığı büyük bir yıkımdan korumaya çalışıyoruz.

Oyunda helikopterimizi kuş bakışı kamera açısıyla kontrol ediyoruz. Parmağımızı ekranda sürükleyerek düşman birliklerini karşılıyor ve yıkıcı ateş gücümüzü serbest bırakarak hepsini yok etmeye çalışıyoruz. Dr. Evil ve askerlerinin Vyllena Adası’nı elegeçirmesine engel olmak için elimizden geleni yapmamız gerekmekte. Ağır zırhlı helikopterimizie atlayıp gerekeni yapmak için kısa kısa bir süremiz var.

Düşman birliklerini yok etmek için kullanabileceğimiz birimler arasında minigun, roketler, toplar gibi 16 farklı yükseltilebilir silah yer alıyor. Kazandırğımız paralarla bunları upgrade ederek düşmana karşı avantaj elde edebiliyoruz.

Aksiyon dolu bir helikopter savaşı arıyorsanız Heli Hell’i mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Heli Hell

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
223 MB DOSYA BOYUTU

Heli Hell ücretsiz olarak indirebileceğiniz heyecan dolu bir helikopter savaş oyunudur. Oyunda birçok düşman birimine karşı koymaya çalışıyoruz.

Heli Hell ücretsiz olarak indirebileceğiniz en keyifli helikopter oyunlarından bir tanesi. Oyun temel olarak aksiyona dayanıyor. Kuşbakışı kamera açısından helikopterimizi kontrol ediyoruz ve gelen düşman birimlerini yok etmeye çalışıyoruz.

Grafikler son derece canlı ve dinamik. Patlama ve silah efektleri oyundan alınan keyfi artıran faktörlerden birkaçı. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Heli Hell'de de birçok silah tipi ve upgrade seçeneği sunulmakta. Bunları kullanarak gücümüzü artırabiliyoruz ve düşman birimlerine karşı üstünlük elde edebiliyoruz.

Temel özellikler;

  • 4 farklı helikopter
  • 16 farklı upgrade edilebilir silah
  • 30 farklı düşman tipi
  • Bölüm sonu canavarları

Aksiyonun bir an bile tükenmediği bir oyun olan Heli Hell helikopter temelli macera oyunlarından hoşlananları cezbedecek türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

Heli Hell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
841 MB DOSYA BOYUTU

Heli Hell, Windows Phone platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi helikopter savaşı oyunu.

Heli Hell, Windows Phone platformunda hem görsel çizgileriyle hem de oynanışıyla beni etkileyen tek helikopter savaşı oyunu.

Kuş bakışı kamera açısından oynanmasıyla eski nesil oyuncuların hatırlayacağı Raptor oyununu anımsatıyor Heli Hell. Windows Mobile sürümünü Game Troopers’ın geliştirip ücretsiz olarak indirmeye açtığı savaş oyununda göreviniz Vyllena adasına saklanan Dr. Evil ve birliğini bulup yok ederek adaya özgürlük ve demokrasiyi getirmek. Yol boyunca uçaklar, savaş gemileri, tanklar, sürat gemileri ve daha nice düşman kuvveti karşınıza çıkıyor.

Mini silah, roket, top dahil 16 yükseltilebilir silahla donatılan helikopterleri kullandığımız aksiyon yüklü oyunda kontrolü sağlamak, hedefe kilitlenip ateş etmek çok zor değil ancak ölmek bilmeyen boss’lar karşınıza çıktığında ateş et – kaç taktiğini çok iyi uygulamanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dustoff Heli Rescue

    Dustoff Heli Rescue bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Apache Attack: Heli Arcade

    Apache Attack: Heli Arcade eğlenceli bir helikopter oyunudur
  • Dustoff Heli Rescue 2

    Dustoff Heli Rescue 2, askeri operasyonlara katıldığınız savaş oyunu.
  • Zombie Hell

    Zombie Hell bol aksiyonlu bir zombi oyunudur
  • Hell Zombie

    Hell Zombie, android cihazlarında oynayabileceğiniz muhteşem görüntü ve ses efektlerine sahip güzel bir zombi oyunudur.
  • Shoot Like Hell: Zombie

    Shoot Like Hell: Zombie, şehrinize saldıran zombileri püskürtmenizi ve onlarla savaşmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Absolute RC Heli Sim

    Absolute RC Heli Sim keyifle oynayabileceğiniz ve kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir simülasyon oyunudur.
  • Run Like Hell!

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.