Hellas Kahramanları

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,962 TOPLAM İNDİRME
21.14 MB DOSYA BOYUTU

Büyülü bir zaman içinde unutulmaz bir macera oyunu.

Hellas Kahramanları üç ya da daha fazla benzer nesneyi biraraya getirmen konusunda meydan okuyorlar. Öğrenmesi kolay ve ustalar için zorlu olan bu maceraya Hellas Kahramanları, seni davet ediyor.

Hellas Kahramanları'nda, Zeus'un asasını çalanı bulmak için Antik Yunanistan'a yolculuk edeceksin. Bu rahatlatıcı eşleştirme oyunu, fareni nesnelerin üzerinde sürükleyip üç ya da daha fazla aynı nesneden zincir yapman için seni davet ediyor. Ne zaman ki işler zora girdi, dokuz klasik mitoloji ile birlikte tarihi keşfederken, yedi kahramanın yardımını alabilecek ve kazanabilmene yardım edecek özel bonuslar kullanacaksın. Hellas Kahramanları büyülü bir zamanda unutulmaz bir macera teklif ediyorlar: Görsel olarak çekici, öğrenmesi kolay ve ustası olanlar için ise zorlu.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hellas Kahramanları 2: Olimpia

    Özelliklede şehir kurup geliştirme tabanlı oyunları seven kullanıcıların kesinlikle denemeleri tavsiye ettiğimiz başarılı bir şehir geliştirme oyunu Hellas Kahramanları 2 yeni maceraları ile sizleri bekliyor.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.