Hemen Kiralık

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Hemen Kiralık, Android telefonunuzda günlük kiralık daire bulmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Türkiye’nin en büyük günlük kiralık ev, daire, yazlık, apart daire ve villa kiralama platformu olarak öne çıkan Hemen Kiralık sitesinin mobil uygulaması. 80 ülkeden, 900’ün üzerinde şehirden 45000’i aşkın günlük kiralık ev ilanlarını gösteren uygulamayla kısa süreliğine ihtiyaç duyduğunuz konaklama yerini bulmanız saniyelerinizi almıyor. Uygulama gerçekten pratik ve hızlı.

Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde günlük, haftalık veya aylık konaklamak için yer bulmanıza yardımcı olan Hemen Kiralık’ın Android uygulaması üzerinden tam da istediğiniz mekanı bulmanız ve rezervasyon yaptırmanız oldukça basit. Gideceğiniz yer, giriş ve çıkış tarihiniz, kişi sayınız gibi detayları belirleyip ara butonuna dokunarak hem bütçenize hem de keyfinize uygun konaklama yerini hızlıca bulabiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde kiralık dairenin sahibiyle mesajlaşma şansına da sahip olduğunuzdan uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle profil oluşturmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Hemen Kiralık

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Hemen Kiralık uygulamasıyla iPhone'unuzdan günlük, haftalık, aylık kiralık daire bulmanız dakikalarınızı almayacak.

Hemen Kiralık, günlük kiralık ev, daire, yazlık villalarda bütçenizi aşmadan konforunuzdan da ödün vermeden konaklamanıza yardımcı olan Türkiye’nin önemli isimleri arasında ve mobil uygulamasını indirerek yerinizden kalkmadan hayalinizdeki konaklama mekanını hızlıca bulabiliyorsunuz.

iPhone’unuza indirip ücretsiz üyeliğinizi oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz uygulamayla Türkiye sınırları içerisinde değil; dünyanın dilediğiniz yerinde günlük, haftalık veya aylık kiralık daire, ev, yazlık ev, apart daire ve tatil villası, stüdyo ev, çiftlik evi bulmanız için tek yapmanız gereken arama bölümünde nereye gitmek istediğinizi, kalacağınız süreyi ve kaç kişiyle kalacağınızı belirtmek. Sonrasında telefon ederek veya mesajla mülkün sahibiyle iletişime geçme şansına sahipsiniz.

Ödeme noktasında da büyük kolaylıklar sunan Hemen Kiralık’ın iPhone uygulamasında tek beğenmediğim nokta arayüzünün kötü olması. Kesinlikle güncellenip modern, sade ve daha kullanışlı bir arayüzle bizleri karşılamalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zingat

    Zingat uygulaması üzerinden satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarını inceleyebilirsiniz.
  • Otel arama HRS

    Dünya üzerinde istediğiniz yerdeki otelleri hemen bulabilir ve rezervasyonunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Contract Killer 2

    Contract Killer 2, kiralık bir katilin canlandırıldığı oyun macera dolu dakikalar sunuyor.
  • Emlak Jet

    Android cihazınızdan satılık ve kiralık gayrimenkulleri en kolay şekilde bulabilmek için Emlak Jet uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Stick Squad 3

    Stick Squad 3'te kiralık katil olarak görev yapıyoruz ve bize verilen görevleri başarıyla tamamlamaya çalışıyoruz.
  • A-Smart Araç Takip Sistemleri

    A-Smart Araç Takip Sistemleri, kiralık araç filonuzu mobil cihazlardan kontrol edebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir araç takip uygulaması.
  • Agent Hunt APK

    Kiralık katil rolünü üstlendiğiniz Agent Hunt APK, akıllı telefonlarınızda oynayabildiğiniz bir nişancı oyunudur.
  • İzmir Ulaşım

    İzmir'deki metro, izban, feribot, eshot, izulaş, kentkart ve durak bilgilerine Android telefonunuzdan hemen erişmenin yolu bu ücretsiz uygulama.