Hero Panda vs Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Hero Panda vs Zombies, karakterinizle birlikte zombilerle savaşmanızı amaçlayan aksiyon dolu bir mobil oyundur.

Bir gün gelecek ve insanlar zombilerle savaşmaya başlayacak. Çoğu filmin veya kitabın konusu bu şekildedir. Zombilere ne kadar inanıyorsunuz bilmiyoruz ama çok yakında bu fikir gerçek olabilir. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Hero Panda vs Zombies, zombilerle savaşı konu alıyor.

Hero Panda vs Zombies oyununda karakteriniz ile birlikte zombilerle savaşmanız gerekiyor. Oyunda çok tehlikeli zombiler bulunmakta ve bu zombilerin sayısı her geçen gün artmakta. Sizin zombi sürüsüne karşı bir plan yapıp onları kurtarmanız lazım. Zombilerle mücadeleyi birebir olarak yapamıyorsunuz. Çok yoğun bir zombi ordusuna karşı ancak uçak veya kamyonetle karşı koyabilirsiniz. Bu yüzden kamyonetinizi hazırlayın ve savaşmaya başlayın.

Daha çok çocukların eğlenmesi için geliştirilmiş olan Hero Panda vs Zombies, renkli grafikleri ve aksiyon dolu müzikleriyle birlikte kullanıcıların beğenisini topluyor. Oynayanlar tarafından oldukça fazla sevilen Hero Panda vs Zombies, binlerce kullanıcısıyla birlikte oldukça başarılı bir oyun.

Eğer siz de vakit geçirmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız veya zombi filmi izleyip gaza gelmişseniz, Hero Panda vs Zombies oyununu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bomberman vs. Zombies

    Bomberman vs. Zombies, atari oyuncularının vazgeçilmezi bombermani zombilerle buluşturan bir Android oyunu.
  • Judge Dredd vs. Zombies

    Judge Dredd vs. Zombie oyununda ölümcül zombileri yok ederek hayatta kalmanız gerekiyor.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Samurai vs Zombies Defense

    Kahraman bir Samurai olarak, köyünüzü zombi istilasına karşı koruyun. Oyun sayesinde oldukça keyifli vakit geçirebilir, oyun yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
  • Laser Vs Zombies

    Laser Vs Zombies, zeka oyunlarından keyif alıyorsanız sizleri uzun süre ekran başında tutacaktır.
  • Plants vs. Zombies Heroes

    Plants vs. Zombies Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online kart oyunudur
  • Samurai vs Zombies Defence 2

    Samurai vs Zombies Defence 2, samurai olarak köyünüzü zombi saldırılarına karşı koruduğunun oyunun ikinci sürümü.