HERO SHOOTER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

HERO SHOOTER, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

HERO SHOOTER, oyunseverler tarafından oldukça sevilen bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, zorlu savaş sahnelerinde kendimizi göstererek düşmanlarımızı alt etmemiz gerekiyor. RPG türünün pek çok öğesini içinde barındıran eşsiz yapımda neler varmış biraz daha yakından bakalım.

Üç Krallık dönemine ait en ünlü kahramanları yönettiğimiz ve birbirinden zorlu savaş sahnelerinin bizi beklediği bir oyunla karşı karşıyayız diyebilirim. Bu tarz oyunlara aşina olanların zaten bildiğine ve severek oynadığına eminim. Üç Krallık dönemine ait kahramanlarımızla birlikte karşımıza çıkan düşmanları acımasızca yok ederek ilerlememiz gerekiyor. Her rol yapma oyununda olduğu gibi bir hikayeye bağlı kalarak ilerliyoruz. Dolayısıyla her ilerleme karşımıza daha büyük zorluklar getiriyor. Bu noktada yapmamız gereken kendimizi geliştirebildiğimiz kadar geliştirmeliyiz.

Oyunda ekipmanlarımızı ve kahramanlarımızı geliştirebilme imkanına sahibiz. Burda özellikle belirtmek istediğim, benim için oyunu en çok oynanabilir kılan bir unsur var. Bizler geliştikçe güçlerimizi birleştirme ihtiyacı duyuyoruz. Oyunda tam da bunu yapabiliyoruz. Arkadaşlarımızla güçlerimizi birleştirip, güçlü klanlara karşı birlikte savaşabiliyoruz. Ayrıca Story, Boss Challange ve Unlimited Breakthrough gibi oyun modlarından dilediğimizi oynayabiliriz.

RPG türüne ait güzel bir oyun oynamak istiyorum diyorsanız HERO SHOOTER'ı ücretsiz olarak akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. Oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

HERO SHOOTER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

HERO SHOOTER, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

HERO SHOOTER, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Üç Krallık dönemine ait en ünlü kahramanları yönettiğimiz ve birbirinden zorlu savaş sahnelerinde gücümüzü gösterdiğimiz oyunda, RPG türüne ait pek çok öğe bulunuyor. Bu tarz oyunları sevenlerin mutlaka oynaması gereken HERO SHOOTER'a gelin biraz daha yakından bakalım.

Üç Krallık dönemine ait ünlü kahramanlar dedik. Buradan bir hikayenin içine gireceğimizi baştan söyleyelim. Kahramanlarımızla birlikte önümüze çıkan düşmanları acımasızca yok ederek ilerlememiz gerekiyor. Tabi bunları yaparken kendimizi de geliştirmemiz lazım. Ekipmanlarımız ve kahramanlarımızı biz iyi olduğumuz sürece geliştirebiliyoruz. Daha sonra arkadaşlarımızla güçlerimizi birleştirerek en güçlü klanlara karşı da savaşabiliriz.

Özellikleri:

  • RPG + Shooter öğeleri birarada
  • Oyunu kısa sürede öğrenme kolaylığı
  • Yüzlerce kahraman ve ekipman
  • Çeşitli oyun modları: Story (Hikaye), Boss Challenge (Boss Kapışması), Unlimited Breakthrough ve daha fazlası
  • Klan kurma ve güçlendirme

Eğer RPG türünde oyunları seviyorsanız HERO SHOOTER oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Siege

    Hero Siege yüksek eğlence sunan bir aksiyon RPG oyunudur
  • Jungle Hero

    Jungle Hero ücretsiz olarak sunulan macera odaklı bir platform oyunu.
  • Almost a Hero

    Almost a Hero, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan RPG clicker oyunu.
  • Hero Parott

    Hero Parott, Android işletim sistemiyle çalışmaya devam eden telefon ve tabletlerde açılabilen macer oyunudur.
  • Hello Hero

    Hello Hero, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Timing Hero : Colosseum & Raid

    Timing Hero : Colosseum & Raid, Android cihazlar için geliştirilen ücretsiz bir rol yapma oyunudur.
  • Hero Zero

    Hero Zero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG