Hero Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Hero Simulator, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz krallık yönetme oyunu.

Hero Simulator, Android platformunda kahramanlık temalı simülasyon oyunu olarak yerini almış ve benzerlerinden faklı oynanış sunmsıyla telefonda da rahatlıkla oynanabilecek bir yapım.

Oyun hikaye üzerine kurulu olduğundan kısaca bahsetmemg gerekirse; Cedric adında bir kahraman 300 yıldır ayak bastığımız toprakları yaratıklardan, büyücülerden korumaktadır. Çok yaşlanması sebebiyle krallığı artık koruyamayacağını düşünür ve yerine kendisi gibi bir kötü güçlerle savaşacak birini bırakmaya karar verir. Bu noktada oyuna şovalye olarak dahil olur ve toprakları kanımızın son damlasına kadar koruyacağımıza yemin ederek göreve başlarız.

Krallık kurma ve yönetme oyunlarından oldukça farklı bir oynanış sunan Hero Simulator’da koruduğumuz toprakları, birliklerimizi, yapıları, savaş alanını harita üzerinde görmüyoruz. Oyun alanı ikiye ayrılmış ve üst bölümden kahramanımızın ilerleyişini takip ediyor, alt bölümünden de krallığımızı güçlendirmek için yapı üretiyoruz. Menüler İngilizce lakin oyunun başında nasıl ilerleneceği gösteriliyor.

Erkan Calp

Hero Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Hero Simulator, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz krallık kurma - yönetme oyunu.

Hero Simulator, 300 yıldır korunan krallığı yönetme görevini üstlendiğimiz simülasyon oyunu ve iPad'in yanı sıra iPhone'da da rahat oynanış sunuyor.

Goblinler, kara büyücülerle asırlarca sürdürülen savaşın neticesinde yorgun düşen Cedric adlı kahramandan aldığımız şanlı görevi tamamlamak elbette kolay olmayacak ve henüz savaşmamış bir şövalye olduğumuzdan işimiz oldukça zor. Öncelikle her türlü ekipman ve silahın nasıl kullanıldığını öğrenmemiz gerekiyor. Taktikler alarak kendimizi geliştiriyor, düşmanı alt etmek için biraz daha cesatleniyoruz. Eğitimi tamamladıktan sonra gerçek savaşlara katılıyoruz.

Seviye atlama, kahramanı güçlendirme, yapıları yenileme gibi klasik savaş - strateji oyunlarında karşımıza çıkan seçenekler mevcut ancak oynanış çok farklı. Oyun alanı ortadan ikiye ayrılmış; üst tarafta kahramanımızı ilerlerken görüyoruz. Alt tarafta ise yapı ve ordumuzu yönetiyoruz. Benzer oyunlarla karşılaştırdığımızda ilerlemesi çok daha hızlı, oynaması daha basit ve telefonda da rahatlıkla oynanabilen bir yapım diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gangster Crime: Rope Hero City

    Efsanevi bir gangster olmaya hazırsanız Gangster Crime: Rope Hero City indirerek, şehrin sokaklarını ele geçirebilirsiniz.
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Truck Hero 3D

    Truck Hero 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Fire Engine Simulator APK

    Fire Engine Simulator APK Android simülasyon oyununda birçok farklı itfaiye aracıyla yangınları söndürüyorsunuz. İtfaiye oyunu oynaması ücretsiz!