Heroes of Warland

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Kahramanlar savaşıyor!

Heroes of Warland, kahramanların yerine geçip arenada kanınızın son damlasına kadar çatıştığınız bir mobil FPS oyunu. Battle royale oyunları seviyorsanız tavsiye ederim. Animasyon filmlerinden çıkıp gelmiş karakterlerle 4’e 4 takım maçları sizi bekliyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan bu aksiyon yüklü savaş oyununu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Süper ötesi grafikler, temposu hiç düşmeyen oynanış, farklı yeteneklere sahip ve eşsiz savaş stilleri olan kahramanlar, birinci şahıs kamera açısı Heroes of Warland’i diğer mobil FPS oyunlarından ayırıyor. Android platformuna yeni giren birinci şahıs nişancı oyunu, sadece çok oyunculu  (multiplayer) oynama seçeneği sunuyor. Dolayısıyla arenada kapışmayı sevenlerin keyif alarak oynayacağı bir oyun. İster tek başınıza ister takım halinde mücadele edebiliyorsunuz. Aksiyona girmeden eğitim aşamasını tamamlamanız gerekiyor ancak öğretici fazla uzun sürmüyor.

Erkan Calp

Heroes of Warland

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
957.7 MB DOSYA BOYUTU

Kahramanların yer aldığı mobil FPS oyunu

Heroes of Warland, PUBG, Fortnite gibi battle royale oyunları sevenlere tavsiye edeceğim bir yapım. Birinci şahıs kamera açısından oynanış sunan aksiyon oyununda kahramanlar çatışıyor. Tek mücadele edebildiğiniz gibi takım halinde oynamanın inceliklerini gösterebiliyorsunuz. Oyunda tempo hiç düşmüyor. Reflekslerinize ve nişancılık yeteneğinize güvenen herkese açık!

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan FPS oyunu Heroes of Warland’de eşsiz yeteneklere sahip kahramanların birbirleriyle olan savaşına dahil oluyorsunuz. Haritalar çok büyük değil; dolayısıyla çatışmalarda hayatta kalmak için sürekli yer değiştirmeniz, hedefinizi tereddüt etmeden indirmeniz gerekiyor. İster yerde ister çatıda olun, her zaman hedefsiniz. Bu arada mücadele tek veya takım halinde (4’e 4) gerçekleşiyor ve de süre sınırlı. Takımlar kırmızı ve mavi renklerini taşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Order & Chaos

    Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Gunstar Heroes Classic

    SEGA'nın aksiyon oyunuyla nostalji yapıyoruz.
  • Survival Heroes

    Eşsiz bir mobil aksiyon oyunu
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Marvel Dimension Of Heroes

    Marvel'ın kahramanları arasından seçim yapma zamanı.