Heroes Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Heroes Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Heroes Tactics oyunculara sürükleyici bir hikaye sunan ve güzel görünümüyle dikkat çeken bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Heroes Tactics'de fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyundaki olaylar iblisler ve insanlar arasında geçen savaşı konu alıyor. Yüzyıllar önce iblisleri cehenneme hapsetmeyi başaran ejderha kabilesi dünyadaki huzuru korumak için uzun bir süre mücadele etmiştir. Fakat iblisler tekrar cehennemin kapısında belirmiş ve kabilenin prensesini kaçırmıştır. Biz de prensesi kurtarmaya ve iblislerin dünyayı istila etmesini engellemeye çalışan bir grup kahramanı yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

Heroes Tactics boyunca farklı kahramanları birleştirerek kendi takımımızı oluşturuyoruz ve bu kahramanlarda farklı düşmanlarla ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Savaşları kazandıkça hikaye boyunca ilerleyebiliyoruz ve kahramanlarımızı geliştirerek takımımızı daha güçlü hale getirebiliyoruz. Ayrıca düşmanları yok ettikçe özel ödüllere, silah ve zırhlara da sahip olabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Heroes Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Heroes Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Heroes Tactics renkli grafikleri ve sürükleyici bir hikayeyi birleştiren bir mobil RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Heroes Tactics'te fantastik bir hikaye bizi bekliyor. Yüzyıllar önce Ejderha Kabilesi dünyayı istila etmeye çalışan iblisleri durdurarak cehenneme kilitlemiştir. Fakat aradan geçen uzun zamanın ardından iblisler güçlerini toplayarak tekrar saldırarak Ejderha Kabilesi'nin prensesini kaçırmış, dünyayı istila etme amaçlarını gerçekleştirmek için etrafı yakıp yıkmaya başlamıştır. Bu tehlikeyi önlemek ise bir gurp kahramana düşüyor. Biz bu kahramanları kontrol ederek iblislerle savaşıyoruz ve maceraya atılıyoruz.

Heroes Tactics sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip bir rol yapma oyunu. Yani oyunda düşmanlarımızla savaşırken tıpkı bir satranç oyunundaki gibi hamlelerimizi yapıyoruz ve rakibimizin hamlesine göre taktik belirliyoruz. Oyun boyunca farklı kahramanların kilidini açabiliyor, mevcut kahramanlarımızı geliştirerek takımımızı güçlendirebiliyor ve büyülü silahlar ve zırhlar içeren ödüller kazanabiliyoruz. Oyunda birçok zorlu bölüm sonu canavarı da bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Heroes Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
77.25 MB DOSYA BOYUTU

Heroes Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Heroes Tactics eğer taktiksel yeteneklerinize güveniyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu.

Windows Phone 8 veya üst versiyonlarını kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Heroes Tactics'te fantastik bir dünyaya konuk olarak insanoğlunun iblislerle sürdürdüğü savaşa tanık oluyoruz. Ejderha Kabilesi yüzyıllar önce dünyayı istila etmeye kalkışan iblisleri durdurmayı başarmış olsa da aradan geçen zamanın ardından cehennemin hizmetkarları gücünü tekrar toplayığ dünyaya saldırmaya karar vermiştir. Bu işin ilk ayağı olarak da Ejderha Kabilesi'nin prensesini kaçırmışlardır. Biz oyuna prensesi kurtarmak ve iblisleri durdurmak için savaşan kahramanları yöneterek dahil oluyoruz ve sürükleyici bir fantastik serüvene başlıyoruz.

Heroes Tactics'te sıra tabanlı bir savaş sistemi mevcut. Oyundaki taktiklerimizi belirlerken düşmanımızın hamlelerini ve kahramanlarımızın sahip oldukları yetenekleri göz önünde tutmamız gerekiyor. Savaşları kazandıkça yeni düşmanlar ve bölüm sonu canavarları karşımıza çıkıyor, bu düşmanları yendikçe büyülü silah ve zırhlar gibi ödülleri kazanabiliyoruz. Ayrıca kahramanlarımız seviye atlayarak daha güçlü hale gelebiliyorlar ve yeni yetenekler kazanabiliyorlar.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Wonder Tactics

    Wonder Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Fantasy War Tactics

    Fantasy War Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Hyper Heroes

    Hyper Heroes, online savaşlara katıldığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Taichi Panda: Heroes

    Taichi Panda: Heroes güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.