Hidden Capture

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,426 TOPLAM İNDİRME
1.25 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın zamanlanmış ve gizli olarak ekran görüntülerini yakalamak isterseniz ücretsiz olan bu programı kullanabilirsiniz.

Hidden Capture programı, bilgisayarının ekran görüntülerini en kısa ve hızlı yoldan almak isteyenler için hazırlanmış ücretsiz bir program. İsterseniz tüm masaüstünüzün, isterseniz de aktif olan pencerenin ekran görüntüsünü alabilen program, bunun yanında zamanlanmış bir şekilde otomatik olarak ekran görüntüsü alınmasına da olanak tanıyor.

Kullanıcı arayüzü oldukça basit olan Hidden Capture, maalesef herhangi bir resim editörü barındırmıyor ve bu nedenle ekran görüntüleriniz üzerinde değişiklikler yapmak isterseniz ya da başka resim formatlarına dönüştürmek isterseniz bilgisayarınızdaki diğer resim düzenleme editörlerini kullanmanız gerekiyor.

Ekran görüntülerini kullanarak bir slayt şov görüntüleyebilen Hidden Capture, otomatik olarak zamanlanmış modda kullandığınız zaman kendisini belli etmiyor ve böylece izinsiz kullanıcıların bilgisayarınızda gerçekleştirdikleri işlemleri de onlara farkettirmeden ekran görüntüleri vasıtasıyla görebilirsiniz. Özellikle çocuklarının bilgisayarda ne tür içeriklere giriş yaptıklarını merak eden ailelerin de faydalanabileceğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auto Screenshot Capture

    Bilgisayar ekranınızın ekran görüntüsünü otomatik ve kolay bir şekilde alabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • FullShot 9.5.0.3

    FullShot en kapsamlı ve bütün ekran görüntüsü yakalama çözümlerinden. Çığır açan teknolojik özellikleri scroll yakalama ve diğer çeşitli screen capture fonksiyonları ile güzel bir resim editörü.
  • Anrpro Screen Capture Tool

    Anrpro Screen Capture Tool ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz
  • Capture View

    Capture View ile ekran görüntüsü yakalayabilir ve düzenleyebilirsiniz
  • Screen Capture WPF

    Screen Capture WPF ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz
  • Super Screen Capture

    Super Screen Capture ile ekranınızdaki görüntüleri resim veya video olarak kaydedebilirsiniz
  • Image Capture and Upload Program

    Image Capture and Upload Program ile ekran görüntüsü yakalayabilir ve internet üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.
  • Video Capture Master

    Video Capture Master programı ile artık videolardan resim almak çok kolay. İstediğiniz videoyu açın ve istediğiniz görüntüyü bu program aracılığı ile alın.