Hide Something

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Hide Something, Android telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraf ve videolarınızı saklama özelliğine sahip olan yararlı bir uygulama.

Hide Something, Android cihazlarınızın galerisinde bulunan fakat sizin için özel olan ve başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğraf ve videoları saklayabileceğiniz ücretsiz ve basit bir Android uygulaması.

Uygulama sayesinde istediğiniz tüm fotoğraf ve videoları koruma altına alarak sadece istediğiniz kişilerin bu fotoğraf ve videolara erişmesini sağlayabiliyorsunuz. Galeri üzerinde sakladığınız fotoğraf ve videolar dışındaki medya dosyaları standar görünümde olduğu gibi görünmeye devam edecektir. Bu nedenle bu uygulama ile fotoğraf sakladığınız anlaşılmıyor bile.

Eğer çevrenizde meraklı kişiler varsa ve Android telefon ya da tabletiniz sürekli başka kişilerin eline geçiyorsa bu uygulama sayesinde özel fotoğraf ve videolarınızı saklayıp onlardan uzak tutabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hide pictures

    Hide pictures, Android mobil cihazlarınız üzerinde bulunan fakat diğer kişilerin görmesini istemediğiniz fotoğraflarınızı saklamanızı sağlayan yararlı bir uygulama.
  • Hide Photos

    Hide Photos uygulaması fotoğraf ve videolarınızı gizlemenizi sağlıyor.
  • Hide Pictures in Vaulty

    Hide Pictures in Vaulty, Android cihazınızın içinde yer alan fotoğraf ve videoları gizleyebilen bir mobil uygulamadır.
  • Draw Something Free

    Kelimeleri çizerek anlatmanın en eğlenceli yolu Draw Something Free'den geçiyor. Android cihazlarla uyumlu olan oyunda arkadaşlarınızla keyifli bir mücadele arasına girebilirsiniz.
  • Hide and Seek

    Hide and Seek mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • File Hide Expert

    File Hide Expert uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki dosya ve klasörleri kolayca gizleyebiliyorsunuz.
  • Hide My Phone! APK

    Hide My Phone! APK İndir Android: Sahte yeni telefon numarası alma, numara gizleme, ücretsiz SMS ve arama yapma uygulaması
  • Hide Online APK

    Hide Online APK, çok oyunculu (multiplayer) saklambaç oyunu. Aksiyon shooter öğelerini içermesiyle klasik saklambaç oyunlarından ayrılıyor.