Hightail Spaces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Hightail Spaces uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan ekibinizle ortak dosya çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.

Hightail Spaces uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin ellerindeki dosyaları kolaylıkla iş arkadaşları ya da dostlarıyla paylaşmak için kullanabilecekleri dosya paylaşımı uygulamaları arasında yer alıyor. Ancak onun diğer benzer uygulamalardan en farklı yanı devamlı olarak belgelerin ortak bir şekilde düzenlenmesine de izin vermesi.

Aynı anda bir dosya üzerinde çalışan kişiler, daha sonra bu değişimler üzerine yorumlar yapabiliyor ve üzerinde çalışılan dosyanın son haline getirilebilmesi için geri dönümlerini bildirebiliyorlar. Bilhassa çok kişinin çok sayıda belge üzerinde çalıştığı detaylı projelerde işe yarayabileceğine inanıyorum. Tabii ki bu paylaşım işlemlerini gerçekleştirebilmek için internet bağlantınız da aktif olmak zorunda.

Yiğit Ekim Demir

Hightail Spaces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

Hightail Spaces uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan ekibinizle aynı dosyalar üzerinde çalışabiliyorsunuz.

Hightail Spaces uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının, bir ekip çalışması içerisinde düzenledikleri belgeleri iş arkadaşları ile paylaşabilecekleri ve ortak bir şekilde çalışmalar gerçekleştirebilecekleri ücretsiz araçlar arasında. Aynı anda belgeler üzerinde çalışma imkanı sunan uygulama, resim, video, sunumlar gibi içeriklerin paylaşımına da müsaade ediyor.

Uygulamayı kullanarak paylaştığınız dosyalar üzerinde gerçekleştirilen yorumlar ve kritikler ise işin ilerlemesi konusunda size yardımcı olacaktır. Tabii ki tüm bu paylaşım işlemleri için diğer ekip üyelerinde de Hightail Spaces uygulaması yüklü olmalı ve aktif bir internet bağlantısı bulunmalı.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hightail

    Hightail uygulamasını kullanarak döküman ve dosyalarınızı anında bulut depolama sistemlerinde yedekleyebilirsiniz.
  • Google Spaces

    Spaces, Google tarafından geliştirilen grup paylaşımı uygulaması.
  • Posterous Spaces

    Posterous'a kayıt olduktan sonra blogunuza hemen kavuşabiliyorsunuz. Blogunuzu Android cihazlarınızdan takip edip güncellemek için
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.