Hightail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,518 TOPLAM İNDİRME

Hightail uygulamasını kullanarak döküman ve dosyalarınızı anında bulut depolama sistemlerinde yedekleyebilirsiniz.

Hightail uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir bulut depolama uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Aynı zamanda kolay kullanılır bir arayüze sahip olması sayesinde dökümanlarınız, dosyalarınız, resimleriniz ve videolarınız anlık olarak Hightail hesabınızda yedeklenebiliyor. Dileyen kullanıcılar fotoğraf ve videolarının çeker çekmez hesaplarında yedeklenmesini de sağlayabilir ve böylece herhangi bir veri kaybından korunabilirler.

Fakat uygulamanın tek yeteneği dosyalarınızı depolamak değil. Dilerseniz arkadaşlarınız ve ailenizde üzerinde çalıştığınız dökümanları paylaşabilir, aynı anda değişiklikler yapabilirsiniz. Dosyalarınıza erişen kişilerin ne zaman ve kaç defa eriştiği gibi bilgiler de uygulamada dosya sahibine sunuluyor. Böylece herhangi bir hata olduğunda hemen bilgisini alabiliyorsunuz.

Çevrimdışı olarak da buluttaki dosyalarınıza erişmek isterseniz, tek yapmanız gereken gereken döküman ve dosyaları çevrimdışı olarak işaretlemek. Böylece cihazınıza yüklenecek olan dosyalara internet bağlantısı olmadan da erişim sağlayabilirsiniz.

Kolaylıkla dosya paylaşımı ya da paylaşımı geri alma işlemleri tamamlanabildiği için Hightail'ı kullanırken erişim sıkıntıları yaşamayacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca uygulamanın diğer mobil platformlarda da uygulamaları olduğu için arkadaşlarınıza uygulamayı önerebilir ve dosya paylaşımlarınızı aynı uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Hightail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
15.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'lerinizde bulunan döküman ve dosyaları hemen yedeklemek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Hightail uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda bulunan tüm önemli dökümanlar, sunumlar, fotoğraflar ve videolara istediğiniz yerden erişim sağlamanıza olanak tanıyan ve arkadaşlarınızla da paylaşabilmenizi sağlayan ücretsiz bulut depolama uygulamalarından bir tanesi. Ücretsiz olmasıyla da dikkatleri çeken uygulama, oldukça kolay kullanılır ve anlaşılır bir arayüze de sahip.

Özellikle büyük boyutlu fotoğraf ve videoların paylaşımında oldukça kullanışlı hale gelen uygulama, sadece bir iki tıklama ile hepsinin arkadaşlarınızla paylaşılmasını sağlıyor. Cihazınızda dosyalar üzerinde bir değişiklik gerçekleştirdiğinizde, diğer paylaşılan kişilerde bulunan dosyalar da otomatik olarak değiştiriliyor ve böylece dosyalar üzerinde tüm çalışanların en son güncel versiyonlara erişmeleri sağlanıyor.

İsteyen kullanıcılar, dosyalarını çevrimdışı erişim olarak işaretleyebilir ve böylece cihazlarına indirerek internet bağlantısı olmasa dahi kolayca kullanabilirler. Depolama alanında bulunan dosyaları adlarına, türlerine, boyutlarına ve tarihlerine göre dizebilme özelliği sayesinde hiç zorlanmadan aradığınız dosyalara erişebiliyorsunuz.

Dosyalar paylaşıldıktan sonra paylaştığınız kişilerin kaç defa erişim sağladığını ve ne zamanlar değişiklikler yaptıklarını da inceleyebilir ve böylece dosyalardaki değişiklikleri kolayca takip edebilirsiniz. Uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde daha fazla yeteneğe kavuşan uygulamayı sık sık mobilde dökümanlar ve dosyalar ile uğraşmak zorunda kalanlara önerebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hightail Spaces

    Hightail Spaces uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan ekibinizle ortak dosya çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.