HipChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

HipChat, çalışma arkadaşlarınızla toplu olarak veya birebir mesajlaşma yapabileceğiniz güzel ve kullanışlı bir uygulama.

HipChat, firmaların ve takım olarak çalışanların kullanabileceği harika bir mesajlaşma uygulamasıdır. Web uygulaması, Android ve iOS uygulaması bulunan bu yazılımın dünya üzerinde 15 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor.

Takım arkadaşlarınız ve çalışma arkadaşlarınız ile ister toplu mesajlaşma odalarında isterseniz bire bir özel mesajlaşma yapabilirsiniz.

Uygulamada mesajlaşma ile birlikte dosya paylaşımı imkanıda mevcut. Konuşmaların ve dosya paylaşımlarının geçmişlerini tutan uygulama sayesinde hiçbir konuşmayı veya paylaşılan dosyayı kaçırmazsınız. Unutsanız bile daha sonra istediğiniz bir zaman ulaşabilirsiniz.

Mail ve mobil uygulamalar ile anlık yollanan uyarılar sayesinde unuttuğunuz konuşmaları, toplantılar ve sohbetleri kaçırmazsınız.

Oldukça yüksek güvenlikli bir servis sağlayan uygulama ile mesajlaşmalarınızın ve paylaştığınız dosyaların güvende olduğuna emin olabilirsiniz.

Ücretsiz Android versiyonunu indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

HipChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

HipChat, çalışma arkadaşlarınızla toplu olarak veya birebir mesajlaşma yapabileceğiniz güzel ve kullanışlı bir uygulama.

HipChat, firmaların ve takım olarak çalışanların kullanabileceği harika bir mesajlaşma uygulamasıdır. 15 milyondan fazla kullanıcıya sahip uygulamayı kullananlar arasında büyük ve popüler markalar, yeni markalar, eğitimciler ve insan kaynakları birimleri bulunuyor. 

Uygulamada bulunan mesajlaşma odalarında çalışma arkadaşlarınız ile toplu iletişim sağlayabilir veya 1'e 1 mesajlaşma yapabilirsiniz.

Uygulamada mesajlaşma ile birlikte dosya paylaşımı imkanıda mevcut. Konuşmaların ve dosya paylaşımlarının geçmişlerini tutan uygulama sayesinde hiçbir konuşmayı veya paylaşılan dosyayı kaçırmazsınız. Unutsanız bile daha sonra istediğiniz bir zaman ulaşabilirsiniz.

Önemli konuşmaları kaçırmamanız için geliştirilen mail ve mobil uygulama aracılığıyla ani uyarılar oldukça etkili.

Oldukça yüksek güvenlikli bir servis sağlayan uygulama ile mesajlaşmalarınızın ve paylaştığınız dosyaların güvende olduğuna emin olabilirsiniz.

Ücretsiz iOS versiyonunu indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

HipChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

HipChat, şirketlerin,firmaların ve takım halinde çalışan herkesin kullanabileceği gelişmiş bir yazışma uygulamasıdır.

HipChat, şirketlerin ve takımların daha rahat ve güvenli iletişim kurabilmesi için hizmet veren bir web uygulamadır.

Takım arkadaşlarınızı devet ederek oluşturabileceğiniz yazışma odalarında düşüncelerinizi ve önerilerinizi paylaşarak daha iyi bir iş çıkarmak mümkün. Takım halinde iletişimin yanında istediğiniz çalışma arkadaşınızla bire bir sohbet ve iş görüşmesi yapmak mümkün.

Yapılan tüm yazışmaların kaydedildiği uygulama ile belirli bir süre bilgisayarınızın başında olmasanız dahi geri kalmıyorsunuz. Geri döndüğünüzde siz yokken yazılanları okuyarak kaldığınız yerden yazışmaya devam edebilirsiniz.

Dosya paylaşma özelliği sayesinde sürükle bırak yaparak çalışma arkadaşlarınıza göndermek istediğiniz PDF, Office dosyaları vb. gönderebilirsiniz. Uygulama konuşmaları kayıt altında tuttuğu için paylaşılan dosyalara daha sonra konuşma geçmişinden tekrar ulaşmanız mümkün.

Uygulamanın bir diğer özelliği ise hızlı bildirimler. Önemli konuşmaları kaçırmamak için uygulamanın telefon yada mail yoluyla size bildirim yollamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca dikkatini çekmek istediğiniz kişinin ismini etiketleyerek yolladığınız yazılarla bildirim gönderimi sağlayabilirsiniz.

Bankalarla aynı güvenlik sistemi bulunan uygulama 256 bit SSL şifrelemeye sahip. Toplu yazışmalarınızın bu uygulama ile güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Konuşmalarınızda kullanabileceğiniz 150'den fazla farklı ikon bulunuyor. Vurgulamak istediğiniz düşüncelerinizi ve önerilerinizi bu ikonlarla destekleyebilir yada yeterli olmadığını düşünüyorsanız kendi ikonlarınızı ekleyerek yollayabilirsiniz.

Müşterilerinizi veya konuşmaya dahil etmeniz gereken diğer kişileri misafir olarak HipChat'e davet edebilmek mümkün. Misafir olarak giriş yapan kullanıcıların ayarlarını yaparak neyi görüp neyi görmeyeceklerini belirleyebilirsiniz.

Oldukça etkili bu uygulamanın kullanım oranı profesyoneller ve şirketler tarafından gittikçe artıyor. Skype , Google ve birçok konuşma uygulaması bulunmasına rağmen  iş dünyasında daha çok tercih edilen HipChat, 5 kişilik grup  kullanımı için ücretsiz. 30 günlük deneme süresi boyunca ücretsiz olarak deneyebileceğiniz uygulamanın normal fiyatı ise kullanıcı başına 2 $.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.