Hockey Fight Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
684 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Hockey Fight Lite, Windows Mağazası'ndaki tek buz hokeyi dövüş oyunu.

Hockey Fight, buz hokeyi oyuncularının dövüşlerini konu alan ücretsiz bir Windows 8.1 oyunu. En zor spor dallarından biri olan buz hokeyine farklı bir boyut kazandıran oyunda turnuvalara katılarak dünyanın en sinirli ve güçlü 9 buz hokeyi oyuncusunun karşısına çıkıyoruz.

Buz hokeyi maçlarının en sevilen tarafı bazen oyuncuların hakemi de unutarak birbirine girmesi ve dövüşmeye başlamalarıdır. Her ne kadar hiçbir sporda görmek istemediğimiz türde hareketler olsa da yer yer karşılaşırız. Hockey Fight oyunu da gerçek hokey maçlarının bu nefes kesen anlarından esinlenerek hazırlanılmış bir oyun. Ancak durum baya abartılmış. Turnuvalara katılıyor, çoklu oyuncu modunda arkadaşlarımızla dövüşüyoruz.

Hokey sopaları yerine yumrukların konuştuğu oyunda oynanabilir 9 hokey oyuncusu bulunmakta. Birebir maçları, turnuvaları kazanarak teker teker açtığımız bu oyunculardan her birinin kendine has özelliği var. Bazı oyuncuları kendilerinin çok iyi koruyor, bazıları daha hızlı yumruk sallıyor, bazıları ise uzun süre ayakta kalabiliyor. Tabii ki yeni oyuncularla oynamak yerine mevcut oyuncumuzun özelliklerini geliştirebiliyoruz.

Turnuva, hızlı maç ve çoklu oyuncu modu olmak hepsi birbirinden eğlenceli üç seçenek sunan oyundaki bildiğimiz dövüş oyunlarından farksız. Deneme yanılma yoluyla bulabileceğiniz veya öğretciyi izleyerek öğrenebileceğiniz 40’a yakın kombo ve yumruk kombinasyonu bulunuyor. Oyunu zevkli kılan ise yumruğu indirdiğimiz vakit oyuncunun yüzünün anında değişmesi. Yani oyunda gerçek zamanlı hasar sistemi kullanılmış.

Hockey Fight Özellikleri:

  • Mağazadaki tek 3 boyutlu hokey dövüş oyunu
  • Gerçekçi hokey dövüş deneyimi için yenilikçi kontrol sistemi
  • Temel hareketleri gösteren interaktif öğretici
  • Seçilebilir 9 hokey oyuncusu
  • 40’dan fazla eşsiz kombo ve yumruk kombinasyonu
  • Karakter yeteneklerini geliştirme
  • Üç farklı oyun modu
  • Xbox kontrolcü desteği
Erkan Calp

Hockey Fight Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Hockey Fight, buz hokeyi oyuncuları ile dövüştüğünüz eğlenceli ve ücretsiz bir spor oyunudur.

Hockey Fight Lite, Android’li telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir buz hokeyi oyunudur. Şimdiye kadar oynadığınız tüm buz hokeyi oyunlarını unutun. Ücretsiz sunulan bu oyun oldukça farklı oynanışa sahip. En sinirli buz hokeyi oyuncuları ile teke tek kapıştığımız oyunda karşımızdakinin kaskını düşürüne kadar efor sarfediyor, yüzünü tanınmaz bir hale sokuyoruz.

Sert spor oyunlarından biri olan buz hokeyine farklı bir boyut kazandıran Hockey Fight Lite, düşük seviyeli tablet ve telefonunuzda bile rahatlıkla oynayabileceğiniz, akıcı bir şekilde çalışan bir oyun. Hokey maçları yerine hokey oyuncularının ön plana çıktığı oyunda dünyanın en tehlikeli hokey dövüşçüleri birebir karşı karşıya geliyor. Oyunun amacı ise karşımıza çıkan bu sinirli hokey oyuncularına yumrukla dalarak onları etkisiz hale getirmek ve en korkulan hokey dövüşçüsü olarak liderler tablosuna adımızı yazdırmak.

Turnuva ve Hızlı Maç olmak üzere iki farklı oyun modu sunan Hockey Fight’da toplam 9 buz hokeyi dövüşcüsü bulunuyor ve her oyuncunun öne çıkan özelliği farklı. Örneğin bazı oyuncuların refleksleri güçlü iken, bazılarının da kendini koruması çok güçlü. Maç kazandıkça değişik hokey dövüşçülerini seçme şansı buluyor veya dövüşçünüzün yeteneklerini iyileştirebiliyorsunuz. Rakibinizi daha çabuk yenmenizi sağlayan harika komboların da bulunduğu oyunda gerçek zamanlı hasar sistemi mevcut. Yani rakibinizin aldığı darbeyi anında görebiliyorsunuz.

Hockey Fight Lite, bildiğimiz hokey oyunlarına hiç benzemeyen sıradışı bir oynanışa sahip bir buz hokeyi oyunu.

Erkan Calp

Hockey Fight Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Hockey Fight, sıradan buz hokeyi oyunundan oldukça farklı bir oynanışa sahip son derece zevkli ve ücretsiz bir mobil oyundur.

Hockey Fight, sıradan buz hokeyi oyunlarından oldukça farklı bir oynanış sunan son derece zevkli bir spor oyunudur. Birbirinden tehlikeli buz hokeyi dövüşçüleri ile karşılaştığımız oyunda amacımız hepsini yenerek en iyi hokey dövüşçüsü olduğumuz milyonlara göstermek.

Hem iPhone hem de iPad’inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Hockey Fight, adından anlaşıldığı üzere bir hokey dövüş oyunu. Hokey sopaları yerine yumrukların konuştuğu oyunda seçebileceğiniz 9 hokey dövüşçüsü bulunuyor. Maçları kazanarak açtığınız bu oyuncuların her birinin öne çıkan özelliği farklı. Kimisi kendini çok iyi koruyabilir, kimisinin hızı etkileyici, kimisinin de dayanıklılığı… Turnuva boyunca dünyanın en iyi hokey dövüşçüleri ile karşılaşıyorsunuz. Dilerseniz turnuva modunu atlayarak hızlı dövüşlere katılma şansınız da var. Her iki oyun modu da oldukça zevkli.

Buz hokeyi dövüşçülerinin kıyasıya karşılaşmalarını konu alan Hockey Fight’da yumruklar konuştuğundan oyuna oldukça fazla sayıda yumruk hareketi koyulmuş. Yaklaşık 40 adet kombo ve yumruk kombinasyonu rakiplerinizi daha çabuk yere indirmenizi sağlıyor. Benzer dövüş oyunlarında gördüğümüz gerçek zamanlı hasar sistemi bu oyunda da mevcut. Rakibinizin suratının darmadağan olduğunu an be an görebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza karşı da oynayabildiğiniz oyunda 14 eşsiz başarım bulunuyor. Ana menü üzerinden tüm başarımlarınızı ve yüksek skorlarınızı görebilirsiniz. Tabii ki kazandığınız maç sonrası bu heyecanı sosyal ağlarda paylaşmanız da mümkün.

Hokey Fight, sıradan buz hokeyi oyunlarından sıkılanlar, farklı bir hokey oyunu arayanlar için oldukça ideal.

Erkan Calp

Hockey Fight Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Hockey Fight, sıradan buz hokeyi oyunlarından sıkılanlar için geliştirilmiş farklı oynanışa sahip bir mobil oyundur.

Hockey Fight, dünyanın en tehlikeli buz hokeyi dövüşçülerinin bir araya geldiği sıradışı oynanışa sahip ücretsiz bir mobil oyundur. Turnuvalara katılarak en tehlikeli 9 hokey oyuncusu ile karşı karşıya gelebilir veya hızlı maçlara katılarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Hockey Fight, farklı bir buz hokeyi oyunu arayışında olanlar için geliştirilmiş, sıradan buz hokeyi oyunlarından oldukça farklı oynanışa sahip oynarken zevk alacağınız bir spor oyunu. Hiçbir ücret ödemeden oynayabildiğiniz bu oyunda amacınız en iyi buz hokey dövüşçülerini yere sererek dünyanın en en iyi hokey dövüşçüsü unvanına sahip olmak. Turnuvalara katılarak veya hızlı maçlarda elde ettiğiniz başarılar neticesinde yeni hokey dövüşçülerinin kilidini açabilir veya kendi dövüşçünüzün yeteneklerini geliştirebilirsiniz.

Gerçeğe yakın hokey dövüş deneyimi yaşatan yenilikçi kontrol sistemine sahip olan oyunda rakiplerinizi daha kısa sürede yere yığmanızı sağlayan birçok kombo hareket bulunuyor. 40’a yakın kombo ve yumruk kombinasyonunu keşfetmek için oyunun hızlı maç seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayrıca interaktif öğreticileri takip ederek temel hareketleri öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirdikten sonra turnuvalara katılabilir ve en iyi hokey dövüşçüleri arasına girebilirsiniz. Oyunu tamamladığınızda da özel bir mod sizleri bekliyor.

Hokey sopaları yerine yumrukların ön plana çıktığı Hockey Fight, gerçek zamanlı hasar sisteminin de bulunduğu oldukça zevkli bir hokey dövüş oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Hockey 3D

    Air Hockey, 3 boyutlu grafiklere sahip ve bilgisayara karşı oynayabileceğiniz eğlenceli bir hokey oyunudur.
  • PES 2021 LITE

    PES 2021 Lite PC için oynanabilir! Ücretsiz futbol oyunu arıyorsanız eFootball PES 2021 Lite tavsiyemizdir.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • PES 2020 LITE

    PES 2020 LITE İndir: eFootball PES 2020 Lite PC ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunu
  • PES 2019 (Pro Evolution Soccer 2019) Lite

    PES 2019 Lite PC versiyonu indirin, ücretsiz futbol oyunu oynamanın keyfini sürün.
  • Astroid Fight 1.0

    Astroid Fight 1.0 oyunu
  • A Robot Named Fight!

    A Robot Named Fight! retro tarzda bir aksiyon - platform oyunudur
  • Underground Fight Club

    Underground Fight Club ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur