Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,354 TOPLAM İNDİRME
0.83 MB DOSYA BOYUTU

Home, Google Chrome üzerinde güzel bir anasayfa ve yeni sekme sayfası oluşturan başarılı bir eklentidir.

Home, yüklemeden sonra Google hesaplarınızı otomatik olarak algılayıp anasayfa ve yeni sekme üzerine ekleyen büyüleyici bir Google Chrome eklentisidir.

Eklentiyi kurudktan sonra, anasayfa veya yeni sekmeler üzerinde Facebook, Gmail, Twitter, Hotmail ve Yahoo bildirimlerinizi görebilirsiniz. Ayrıca ikonların üzerinde bildirim sayılarınızda mevcut.

Saat gösterimi Google Calendar ile senkronize olarak ajandanız üzerindeki o güne ait etkinlikleri Google Chrome ile de görebilirsiniz.

Tüm uygulamalarınızı ufak ikonlar şeklinde görebileceğiniz eklenti sayesinde yeni kapatmış olduğunuz sekmelerin listesini görebilir veya kendiniz için ufak notlar alabilirsiniz.

Muhteşem gözüken uygulamayı kullanarak seveceğinize eminim.

Barış YANIK

Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,254 TOPLAM İNDİRME

Home, Facebook'un resmi uygulaması olarak ilgilendiğiniz içerikleri telefonunuzun ekranına getiren ve uygulamalarınız kolayca başlatmanızı sağlayan etkileyici bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Home, ilginizi çeken tüm içerikleri telefonunuzun ekranına taşıyarak görmenizi ve sosyal medyayı sürekli takip etmenizi sağlayan başarılı bir Android uygulamasıdır.

Facebook ve diğer uygulamalar üzerindeki en son haberleri, telefonunuzun kilit ekranında size gösteren uygulama sayesinde rahatça Facebook'u takip edebiliyorsunuz.

Facebook'un Android uygulaması ve Facebook Messenger ile birlikte birlikte çalışan uygulama Facebooktaki içerikleri kilit ekranında görmenizi , başka uygulamaları kullanırken chat yapmaya devam etmenizi ve favori uygulamalarınızı ana sayfa üzerinden direkt olarak açmanızı sağlıyor.

Uygulamayı kullanabileceğiniz Android cihazlar, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note 2, Nexus 4, HTC First, HTC One X, HTC One X+ and HTC One ile sınırlıdır. Bu telefon modelleri dışında uygulamayı malesef kullanamıyorsunuz.

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Home uygulamasını biran önce telefonunuza yükleyerek sosyal ağları sürekli takip edebilirsiniz.

Not: Uygulamanın en son özelliklerinden faydanalabilmek için Android için Facebook ve Facebook Messenger uygulamalarını güncellemelisiniz. Ayrıca Home uygulamasının son güncellemesi ile birlikte Facebook android uygulamasını kullananlar arasından seçilmiş belirli sayıdaki kullanıcı, Home uygulamanın yeni özelliğini deneme aşamasında. Bu yeni özelliklik ile birlikte Home uygulaması üzerinden Instagram, Flickr, Tumblr ve Pinterest üzerindeki resim ve içerikleri görüntüleyebileceksiniz. Testaşamaları tamamlandıktan kısa bir süre sonra tüm kullanıcılar için aktif edilcek olan özellik oldukça etkileyici ve güzel.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sociable

    WordPress tabanlı sitenize sosyal medya için paylaş butonları ekleyerek, içeriklerinizin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • Yoono

    Yoono, tüm sosyal medya hesalarınızı tek bir alandan takip edip güncellemek için kullanabileceğiniz bir Firefox eklentisi.
  • Disqus

    WordPress'in klasik yorum sisteminden sıkıldıysanız, daha gelişmiş özelliklere sahip Disqus yorum sistemini mutlaka denemelisiniz.
  • FiberTweet

    FiberTweet ekletisini kullanan diğer Twitter kullanıcılarıyla aranızdaki 140 karakterlik mesaj sınırını kaldırın.
  • Clickberry for Firefox

    Clickberry for Firefox, YouTube videoları üzerindeki beğendiniz sahneleri etiketleyerek sosyal medya sitelerinde paylaşmanızı sağlayan bir Firefox eklentisidir.
  • Color My Twitter

    Color My Twitter eklentisini kullanarak Twitter sayfanız için istediğiniz rengi seçebilirsiniz ve daha renkli bir sosyal medya yaratabilirsiniz.
  • Internet Explorer İçin Color My Twitter

    Color My Twitter eklentisini kullanarak Twitter sayfanız için istediğiniz rengi seçebilirsiniz ve daha renkli bir sosyal medya yaratabilirsiniz.
  • Safari İçin Color My Twitter

    Color My Twitter eklentisini kullanarak Twitter sayfanız için istediğiniz rengi seçebilirsiniz ve daha renkli bir sosyal medya yaratabilirsiniz.