Honey Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Honey Friends, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur.

Honey Friends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Renkli görsellere ve eğlenceli kurguya sahip olan oyunda doğru yol parçalarını bulmaya çalışıyorsunuz.

Eğlenceli bir puzzle oyunu olarak nitelendirilebilen Honey Friends, benzersiz kurgusu ve basit mekanikleriyle dikkat çekiyor. Oyunda doğru yol parçalarını bulmaya çalışıyor ve çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Onlarca eşsiz bölüme ve sayısız engele sahip olan oyunda karakterimizi doğru şekilde yönlendirerek ayıya ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Farklı kombinasyonların ve eğlenceli grafiklerin yer aldığı oyunda çok eğleniyorsunuz. Beyninizi çalıştırmanız gereken bir oyun olan Honey Friends'ı mutlaka denemelisiniz.

Farklı seviyeleri, basit oynanışı ve zevkli kurgusuyla Honey Friends, mükemmmel bir bulmaca oyunudur. Farklı dünyalarda ve haritalarda gerçekleşen oyunu mutlaka indiremelisiniz. Ayrıca oyunda farklı nesnelerin kilitlerini açabiliyor ve daha zevkli bir oynanış sağlayabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olan oyunda internetinizin sürekli açık olması gerekiyor.

Honey Friends oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Honey Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Honey Friends, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur.

Honey Friends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur. Renkli görsellerin ve eğlenceli seslerin yer aldığı oyunda doğru yol parçalarını bulmaya çalışıyorsunuz.

Benzersiz kurgusu ve basit oynanışıyla dikkat çeken Honey Friends, boş zamanlarınızı eğlenceli geçirmenizi sağlayacak bir oyundur. Puzzle oyunu tarzında bir kurgusu bulunan oyunda belirli bir alandaki yolları doğru parçalarıyla değiştiriyor ve çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Farklı kombinasyonları deneyebileceğiniz Honey Friends'da zevkli zamanlar da geçirebiliyorsunuz. Eşsiz grafikleri ve sayısız engelleri bulunan oyun aynı zamanda bağımlılık etkisi oluşturuyor. Karakterinizi doğru şekilde yönlendirmeli ve en kısa sürede çıkış noktasına ulaşmalısınız. Beyninizi sürekli olarak çalıştırmanız gereken oyunda onlarca bölümü geçmeniz gerekiyor.

Zevkli kurgusuyla dikkat çeken Honey Friends, mükemmmel bir bulmaca oyunudur. Farklı haritalarda ve dünyalarda geçen oyunu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyun sırasında çeşitli nesnelerin kilitlerini de açabiliyorsunuz. Honey Friends oyununu mutlaka indirmelisiniz.

Honey Friends oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, sevdiğimiz Pacman karakterlerinin içerisinde olduğu, oynaması heyecanlı ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Words With Friends

    Words With Friends, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak eğlenceli bir kelime bulmaca oyunu.
  • Paint for Friends

    Paint for Friends arkadaşınıza anlatmak istediğiniz kelimeleri resme döktüğünüz eğlenceli bir uygulamadır.
  • TRIVIAL PURSUIT & Friends

    TRIVIAL PURSUIT & Friends, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi soru cevap oyunlarından bir tanesi.
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Bird Friends

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Hello Kitty Friends

    Kedicikleri yok etmeye çalışacağız.