Hopit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Hopit, düşük donanımlı Windows tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz basit görünümlü eğlenceli bir refleks oyunu.

Hopit, düşük seviye Windows bilgisayar ve tabletinizde oynayacak oyun bulamadığınızda açıp reflekslerinizi geliştirmek, hızınızı görmek adına oynayabileceğiniz basit görselli ancak eğlenceli bir oyun.

Kısa süreliğine oynandığında keyif veren düşük boyutlu oyunlar arasında olan Hopit’te iki şeritli bir yolda durmadan ilerlemek durumunda olan bir topu kontrol ediyoruz. Kendiliğinden ilerleyen topu ilerletmek için engel gibi gözüken mor ve yeşil renkteki kutucukların üzerine getiriyoruz. Ancak bunu yaparken topun da rengini geçiş yapacağımız kutucuğun rengine bürünmesini sağlamamız gerekiyor.

Oldukça basit olan bu oynanışı zorlaştırmak adına çeşitli engeller karşımıza çıkarılıyor. İlerlediğimiz şeritte yol aniden kesilebiliyor ve diğer şeride geçmemiz gerekebiliyor. Yolun tamamını kaplayan bulut görüş mesafemizi ciddi anlamda etkileyebiliyor.

Erkan Calp

Hopit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Hopit, Windows Phone telefonunuzda reflekslerinizi test etmek için oynayabileceğiniz bir oyun.

Hopit, Windows Phone telefonunuzda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz en ideal oyunlardan biri. Ücretsiz olarak sunulan ve görsel anlamda bir şey sunmadığından oldukça ufak boyutlu olan beceri oyununda yaptığınız tek şey iki şeritli yolda ilerlemek ancak bunu olabildiğince hızı şekilde ve tereddütte kalmadan yapmanız gerekiyor.

Oyunu ilk açtığınızda “çocuk oyunu” etiketini koyacağınız, oynamaya başladığınızda fikrinizi değiştirecek bir hız oyunu diyebilirim. Oyunda kendiliğinden ilerleyen bir topu iki şeritli yolda ilerletebildiğiniz kadar ilerletmeye çalışıyorsunuz. Topun duraksamaması için üzerinden geçeceğiniz engelin rengini almasını sağlamanız gerekiyor. Örneğin; topunuz yeşilse karşınızda mor renkli bir engel gördüyseniz engele gelmeden kendinizi mora büründürmeniz gerekiyor.

İlerlemek için topa dokunmak ve yönü ayarlamak dışında ekstra bir şey yapmanız da gerekmiyor. Ancak yolun yapısı ilerledikçe değişmeye başlıyor ve bulut gibi görüş alanınızı kısıtlayan engeller karşınıza çıkıyor. Bu noktada oyun zorluğunu gösteriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.
  • 100 Turns

    100 Turns, yaklaştıkça görünür olan üç boyutlu platformda koşmaya çalıştığınız aksiyon oyunu.
  • Burger

    Burger, Magma Mobile tarafından geliştirilen zaman yönetimi türünde bir Windows 8 oyunu.